Hovudside

Hvordan lage Betong Stepping Stones Med Quikrete

by Walther

Hvordan lage Betong Stepping Stones Med Quikrete

Stepping steiner er funksjonelle så vel som dekorativ. De lede dine skritt og din synspunkt gjennom opparbeidelse av hagen din og hage. Naturstein har definert stier gjennom hagene i mange århundrer. Prefabrikkerte steiner er en populær og praktisk valg av steiner i dag. En mer økonomisk alternativ er å lage dine egne stepping steiner med en ferdigbetong som Quikrete. Lett å jobbe med og tørker raskt, vil Quikrete tillate deg å forvandle din hage i løpet av et par dager.

Bruksanvisning


•  Monter skjemaet. Lå alle fire platene på sine brede sider. Kjør en skrue gjennom siden av et styre 3/4 i. Fra enden og en i. Fra side av brettet med drill. Kjør en andre skruen 3/4 i. Fra samme enden av brettet og en i. Fra den andre siden av brettet. Gjenta på de tre andre styrene slik at hver av dem har et par skruer delvis kjøre gjennom den.

•  Plasser bordene slik at de danner en firkant med et sett med skruer i hvert hjørne. Kjør skruene inn i endene av de tilstøtende styrene å koble plassen godt. Dypp fille inn i vaselin, dypp ut et stort beløp, og strøk innsiden av formen med gelé.

•  Hell 3/4 av vannet anbefales på Quikrete posen i trillebår. Legg 1/2 av Quikrete blanding av vann og rør med hakke. Tilsett resten av blandingen til trillebåren, og rør for å fukte hele betongblandingen.

•  Skuffes betongblanding i form med flat-edge spade. Jab spaden i blandingen for å eliminere luftlommer. Fyll ut skjemaet til toppen og glatte overflaten med betong flyte. Tillate betongen å herde i 30 minutter.

•  Glatt toppen av betong med din flyte og kjøre den konkrete edger rundt omkretsen av skjemaet. La betongen herdes i tre timer, flyte og kant betongen igjen, og la betongen alene i 24 timer.

•  Fjern skruene fra skjemaet med drill. Trykk på den øverste kanten av hvert bord med en gummihammer for å banke styret løs fra springbrett. Skylle boards, monter form, og gjenta etter behov for å gjøre flere steiner.

Tips og advarsler


  • Lage flere former, eller en større, grid-lignende form vil øke produksjonen dramatisk.