Hovudside

Hvordan å beskjære Bradford pæretrær i oktober

by Walther

Bradford pæretrær ofte produsere vertikale skudd og greiner som kan føre til at treet skal bli topptung. De vertikale grener er ikke strukturelt lyd, og vil lett delt i sterk vind eller storm. Den beste tiden å beskjære et Bradford pæretre er om vinteren når treet er sovende, eller om våren før treet begynner å sette ut ny vekst. Men hvis treet har opplevd skader på grunn av et fall storm, kan du beskjære det i oktober.

Bruksanvisning


•  Skjær av eventuelle greiner som er ødelagt eller delt på grunn av sterk vind, en tidlig frost eller annen grunn. Skjær dem tilbake til stammen.

•  Fjern eventuelle døde grener. Hvis du er usikker på om grenen er død, klø den med neglen til å fjerne den ytre bark. Den indre bark skal være hvit eller grønn hvis det er live. Hvis ikke, fjerner grenen.

•  Skjær tilbake noen greiner som viser tegn på sykdom på planter. Klippe dem tilbake til 6 inches under berørte avdelingsområdet.

•  Fjern eventuelle greiner som er i konflikt med din sikkerhet, for eksempel grener som berører huset, eller lave greiner som kan falle på bilen din. Skjær disse tilbake til innen 1 foten av stammen.