Hovudside

Når skal man søke Frukt Bud Worm Spray på Pine Trees

by Walther

Beskyttelse mot skadelige insekter er like viktig når det vokser trær som når voksende planter. Mange arter og insekt kan føre til omfattende skader på dyrket trær; mange er også i stand til å drepe trær helt. Case in point: furu budworms, en gruppe av flere arter av skade skadeinsekter som kan føre til omfattende skader på furutrær. Hvis du velger å bruke insektmidler som en del av en integrert skadedyrbekjempelse program, timing spray anvendelser er nøkkelen til å ivareta helsen til pines mens fortsatt fjerne budworm angrep.

Pesticider


Å vite når man skal spraye en furu med budworm insektmidler starter med å velge riktig insektmiddel. En bakteriell insektmiddel som heter Bacillus thuringiensis underart kurstaki (BTK) og tebufenozid er to felles insektmiddel formuleringer anbefalt for furu budworm kontroll. Det er sannsynlig andre insektmidler i ditt område som kan brukes på budworms.

Spray Timing


Tidspunktet for sprøytebehandlinger er alltid viktig for treet skadedyrbekjempelse, men er enda mer kritisk betydning i tilfelle av furu budworm. Foliar insektspray bør være tidsbestemt å falle sammen med dannelsen av nye barnåler og forlengelse av skudd. Furu budworm larver er fôring under denne delen av vekstsesongen, slik at de er mer sannsynlig å få i seg den dødelige insektmiddel kjemisk. Spray behandlinger bør alltid gjøres i henhold til timing anbefalinger oppført på insektmiddel selv.

Andre vernetiltak


Som vanligvis er tilfellet med tre skadedyr, insektmiddel behandlinger for furu budworms er bare effektiv når den kombineres med andre kontrolltiltak. Beskytte dine pines fra ekstrem varme og ekstrem kulde gjør dem mindre utsatt for angrep fra budworms. Bevare budworm rovdyr og parasitter som fugler og noen insekter er en annen viktig kontrolltiltak. Unngå bruk av bredspektrede insektmidler som kan begrense bestandene av rovdyr som holder budworm populasjoner under kontroll.

Andre hensyn


Skaden som furu budworms kan påføre bør ikke undervurderes, spesielt når infestations oppstå i kommersielle furu stands der de kan forårsake økonomiske så vel som kosmetiske skader. Vanligvis, skjønt, budworms anses ikke å være tre mordere, og med mindre furu er allerede i en svært dårlig helsetilstand før angrep, vil furu vokse uansett skade de budworms påføre.