Hovudside

Gamle døde greiner på aprikos trær

by Walther

Gamle døde greiner på aprikos trær

Alder er en slektning av aprikos trær. En aprikos tre som er 3 år gammel anses å være et ungt tre, men tre regnes som "gamle". Dette er fordi aprikos frukt vokser på gammel gren tre. For eksempel, er en-åringen tre tre som vokste i løpet av den siste vekstsesongen. Før beskjæring døde greiner imidlertid sørge veden er faktisk død ved først å undersøke grenene; dødt trevirke har ingen tegn til knopper, nye skudd eller vekst.

Unge Aprikos Trees


Inntil 5 år, er en aprikos treet fortsatt som ung. Det anses ikke moden til den når alder 5. Det er imidlertid viktig å beskjære trær under 5 år slik at treet har et sunt og godt strukturert stillaset. Studer grener av den unge treet. De bør vokse oppover og utover fra sentrum av lem. Beskjære grener som er kronglete eller snu innover mot midten. Denne beskjæring vil lede retningen av den andre "posisjon" av treet slik at det modne kalesjen vil være sunn og sterk.

Apricot Trees, 5 år og eldre


Når treet når alder 5, går du inn i andre fase av beskjæring. Målet denne gangen er å fjerne gamle eller døde greiner forstyrrer skape et sunt, balansert nest stillas tier. Aprikos frukt vokse på en-åringen og 2-åringen tre. Dette er viktig å huske på når du bestemmer hva tre for å beskjære. Du bare ønsker å holde tre fra de to siste vekstsesong; beskjære tre som har vært på treet for tre eller flere vekstsesonger.

Fordeler med Beskjæring


Det er gunstig å beskjære tre som er tre eller flere år gammel, spesielt død ved på et gammelt tre. Beskjæring ventilerer treet og reinvigorates friskt treverk så det vil være mer produktive. Beskjæring åpner også opp kalesjen av treet slik at lyset kan trenge å modnes frukten og produsere bedre kvalitet på frukten. Fjerne greiner som krysser, konkurrerende og døde gjør at 1- og 2-årige grener for å motta mer næringsstoffer slik at de kan produsere større aprikoser.

Bruk Open-Center Beskjæring på Apricot Trees


Den åpne senteret teknikk er best for aprikos trær fordi det øker lett tilgjengelighet og luftsirkulasjon. Som et resultat av de yngre grener får en sjanse til å vokse sunnere. Åpning sentrum og bringe i lys fraråder også utvikling av et habitat for insekter og skadedyr. For å bruke åpne senter teknikk, se etter tre eller fire hoved lemmer på treet. Fokusere på å fjerne døde og konkurrerende grener så lem strukturen vil ha et bredt, vase-lignende form, med live og vitale grener som strekker seg vekk fra åpningen av senteret. Bruk skarpe, rene beskjæring verktøy. Fjern alle døde tre og frukt umiddelbart, og rene beskjæring instrumenter med en 5-prosent blekemiddel og vann - for å unngå å overføre noen sopp eller sykdommer til jord i bunnen av aprikos treet og til andre planter i landskapet.