Hovudside

Lake Juridisk ideer

by Walther

Landskaps din innsjø eiendom kan inneholde en vakker og velstelt plen med en brostein uteplass og en utendørs levende plass ved siden av vannet. Det kan også inkludere en dramatisk foss renner fra toppen av en skrånende nedstigning til sjøen. Følge den naturlige konturene av din eiendom for å tilføre verdi og praktisk design til landskapet.

Naturlig Slope


Hvis innsjø Eiendommen har en naturlig skråning til vannet, kan du landskapet det med lag av dekorative grenser for å simulere nivåer. Stack landskapet tømmer å skape den lagdelt utseende, og deretter legge et lag med dekorative pavers på toppen for ekstra skjønnhet. Fyll i hver av de lagene med plantejord og blomstrende stauder som dag liljer eller bunndekke som hostas. Du kan også inkludere en blanding av eviggrønne busker, slik at din innsjøen landskaps vil alltid ha farge. Du kan fylle ut rundt plantene med river rock eller dekorative mulch for et naturlig vakkert landskap design som vil hjelpe hold fuktighet for plantene og som vil legge dimensjon til skråningen.

Nivå Grønn


Til liggende innsjø eiendom som er nivå, legge en plen laget av torv som vil legge en vakker grønn kontrast til den blå sjøen vann. Du kan også legge til en stripe av stranden mellom det grønne gresset og vannet med hvit sand eller river rock. Inkluder en sving eller et lysthus - eller begge deler - på den gresskledde området ved siden av vannet, slik at du kan underholde og nyte utsikten.

Foss


En annen måte å forbedre skrån innsjø eiendom er å bygge et vannfall som går fra toppen av skråningen til sjøen. En stor sirkulasjonspumpe og kobberrør vil sende vannet fra innsjøen til toppen av fossen. Enten innsjø Eiendommen har en slakk bakke eller et drastisk fall-off, vil en foss legge skjønnhet. Bygg fossen med naturstein som skifer eller store steiner i bunnen, og aksent nedstigningen med blomstrende planter.

Outdoor Living


Landskapsnivå lake eiendom gir deg flere alternativer for å iscenesette et visningsområde fra hjemmet og fra vannkanten, så dra nytte av rommet og lage en uteplass med grill, et kjøkken, en peis og et utendørs oppholdsområde. Bygge et dekke for kjøkkenet området, og inkluderer en flatskjerm-TV eller en innebygd stereo.

Svingete River


En annen måte å dra nytte av en skrå innsjø landskapet er å skape et tørt elveleie som kjører lengden av eiendommen, fra toppen av åsen til sjøen. Grave en 2- til 3-fot bred del som bukter seg langs skråningen, og fyll den med river rock. Når det regner, vil det tørre elveleiet fylle naturlig. Vekselvis, sende vann fra innsjøen til toppen av elveleiet via en foss pumpe, og sirkulerer vannet for en svingete elv som stadig strømmer.