Hovudside

Forventet Life of Vinyl Pool Liners

by Walther

Swimming-pool liners danne en vanntett barriere som gjør at bassenget holder vann. I tillegg til å betjene denne viktige funksjonen, de er tilgjengelige i et bredt spekter av farger og mønstre som kan betydelig forbedre utseendet på et svømmebasseng.

Typer


De tre typer av svømmebassenget liners er overlapping, perler og krok J-. Overlapping liners brukes på over bakken bassenger, kan beaded liners brukes på i bakken eller over bakken bassenger og krok J-liners er eksklusive for i bakken svømmebassenger.

Betraktninger


Tykkelsen av et basseng liner påvirker dens holdbarhet og kan ha en innvirkning på sin forventede levetid. Den anbefalte pool-liner tykkelse for i bakken bassenger er 20 millimeter og 15 eller 16 millimeter for over bakken bassenger.

Tidsramme


Alle faktorer stod for, gjennomsnittlig levetid for et svømmebasseng liner er omtrent 10 år. Kjøpe en liner av riktig tykkelse reduserer risikoen for tidlig erstatning, men det er ikke en garanti for forlenget levetid.

Expert Insight


Noen i bakken bassenger er annonsert som ikke krever en liner. Men tilpasse en i bakken basseng design for å godta en liner er et kostnadseffektivt alternativ til å måtte male og reparere veggene i en forverret ufôret basseng.

Fun Fact


Forlenge levetiden på basseng duken ved å holde vannet på sitt riktig pH-nivå og skikkelig vinter bassenget i løpet av de kalde månedene.

Advarsel


Aldri tappe et basseng som inneholder en liner. Tømming av bassenget kan føre til at liner for å krympe, stivne og bli sprø, noe som reduserer levetiden.