Hovudside

Bør jeg sette Pine Straw rundt foten av et tre?

by Walther

Bør jeg sette Pine Straw rundt foten av et tre?

Mulch er en hvilken som helst organisk materiale som er lagt inn på toppen av jordsmonnet for å øke plante helse, redusere vedlikehold og tilfører næringsstoffer til jorden. Lett tilgjengelig i mange områder av USA, er furu halm en ideell mulch for både eviggrønne og løvfellende busker og trær. Du kan rake og høste din egen barnåler, eller kjørte furu halm er tilgjengelig online eller fra hjem og hagesentre.

Lett og luftig


Furu halm er lett og enkel å bruke. Spre en 3- til 5-tommers lag av furu halm jevnt rundt bunnen av trær og busker for å kontrollere jordtemperatursvingninger og beholde fuktighet. Vekten og løs tekstur av furu halm lett lar luft og vann for å nå røttene av trær, busker og andre landskapsplanter. En favorisert løvlag av gartnere i den sørøstlige delen av USA, er furu halm selges i lett-å-bære baller.

Treet Vedlikehold


Furu halm er effektive i å hjelpe kontroll luke veksten under trær og busker. En tung lag mulch forhindrer skade fra gressklippere og gresstrimmere. Furu halm er treg til å brytes ned og trenger ikke å byttes så ofte som noen andre mulches.

Erosjonssikring


Furu halm sprer regnvann og hindrer regnvann avrenning. Furu halm er en effektiv tre mulch på skrå eller steder i åssiden, hindre jord tap og erosjon kutt i landskapet. Furu halm hjelper også hindre jordtapet fra vind.

Typer Pine Straw


Flere forskjellige størrelser og arter av furutrær produsere nåler som brukes for furu halm. Loblolly, longleaf, Ponderosa and slash furu nåler blir ofte brukt. Longleaf furu produsere nåler som er ca 14 inches lang. Loblolly, Ponderosa and slash åler er ca 10 inches lang.

Pine Straw Legger visuell interesse


De rike, rødlig farge av furu halm er et viktig element i landskapet design. Furu halm beholder sin farge og gir visuell interesse hele året.