Hovudside

Hvordan å reparere en ødelagt kjøkkenskuffen

by Walther

Hvordan å reparere en ødelagt kjøkkenskuffen

Kjøkken skap skuffer tåle mye bruk, og over tid, vil deler av disse skuffer forfalt. Ofte sporet som skuffen glir på vil miste skruer og skuffen vil opphøre å gli, forlater skuffen ute av stand til å fungere skikkelig. Reparere skuff lysbilde krever ofte utskifting av eksisterende lysbilde, siden vanligvis skuffen vil bli trukket et par ganger, forårsaker den ødelagte lysbilde å vri og bøye. Det er lettere å erstatte bøyd lysbilde enn å prøve å gjøre det rett igjen.

Bruksanvisning


•  Tøm skapet skuff og fjerne skuffen fra skapet. Vanligvis kan du vippe skuffen og skille lysbildet å løfte skuffen ut.

•  Skru ut de eksisterende lysbilder fra både skuff boksen og inne i skapet. Legg merke til hvor raset mislyktes og sørge for at treverket på disse stedene er fortsatt solid nok til å holde de nye lysbilder.

•  Ta en gammel lysbilde til butikken med deg og kjøpe riktig type erstatning lysbilde. Kjøpe nye lysbilder for begge sider av skuffen og erstatte begge samtidig.

•  Fest skinnene inne i skapet. Plasser den venstre glide slik at bunnen av skinnen hviler på bunnen av skuffen å åpnes. Fronten skal stille opp med ansiktet av kabinettet. Skru en 1/4-tommers skrue gjennom skinnen og inn i siden av skapet. Bruk et nivå for å sjekke at skinnen er i vater. Skru en annen skrue inn i skinnen nær baksiden av kabinettet. Unngå eventuelle skadede tre områder. Gjenta med høyre side lysbilde.

•  Fest lysbilder til skuff boksen. Plasser venstre lysbildet slik at hjulet er på baksiden. Det er en avsats langs bunnen av sleiden som ligger mot undersiden av skuffen boksen. Fronten av sleiden skal være i flukt med skuffe boksen foran og berøre innsiden av skuffen ansiktet. Skru lysbilde på plass. Gjenta med høyre side.

•  Sett inn skuffen ved å slippe hjulene på skinnene i sporene av skapene lysbilder. Senk skuffen til den er nivå og skyv lysbildene sammen. De skal bevege seg lett inn og ut.

Tips og advarsler


  • Aldri erstatte bare ett lysbilde, som det kan fungere annerledes enn den andre skinnen og skuffen kan ikke åpne og lukke skikkelig.