Hovudside

Hjemmelaget Brann Pit Ideer

by Walther

Hjemmelaget Brann Pit Ideer

Brann pits gi lys, stemning og varme i løpet av natta partier eller etter improvisert vinter snøballkrig. De også gi venner og familie et sted å samles, noe som gjør det enkelt å dele historier over steking kebab og brente marshmallows.

Selv kommersielle brann groper kan være dyrt, kan du lage din egen brann pit hjemme. Med flere design å velge mellom, du trenger bare en liten albue fett for å lage din egen utendørs samlingssted.

Enkleste Fire Pit


Den enkleste brann grop for å gjøre deg selv er egentlig ikke mer enn en glorifisert bål. Velg en plass ledig av brennbare gjenstander eller klare en plass av gress og kvister, og pass på at det ikke er noen overhengende grener som kan fange gnister. Grave opp torv i en sirkel ca 3 meter bred og lage et hull ca 3 inches dyp. Fylle hullet med en tomme av små grus og en annen tomme av sand. Omgi gropen med store steiner; hver bør være omtrent dobbelt størrelse med knyttneven. Stable steinene minst seks inches høy og en fot bred til å holde gnister fra avvik i gresset. Angi noen Adirondack stoler, logg stubber og flate steiner rundt pit for sitteplasser og nyte.

Metal Drum Pit


En 20-liters metalltrommel har ikke bare ferdige sider for å inneholde brann og varme, kan det være kamuflert meget lett. Grav et hull ca 6 inches bredere og 12 inches mindre dyp enn den store metalltrommelen (de ser ut som store fat). Skyv trommelen ned i bakken og fylle området rundt det med grus og sand. Fylle innsiden av trommelen med grus og sand samt. Avslutte utseende av tørrstable murstein eller firkantede biter av skifer rundt trommelen. Skyv stein eller murstein så nær trommelen som du kan og rave bitene som du stable. Plasser det siste laget av bygningsmaterialer slik at det overlapper kanten av trommelen, som dekker metall leppe. Bygge en brann inne og steke noen marshmallows.

Tabell Pit


Problemet med noen brann pits er at du har å helle ned for å lage maten og flytte et annet sted å spise den. En tabell brann pit eliminerer dette behovet. Bare grave opp torv i et område uten overhengende grener eller nærliggende brennbare gjenstander. Kretsen bør være minst 10 meter i diameter. Spre ca 2 inches av sand i hele sirkelen. Stable en-fots-kvadrat støttemur granittblokker i en 5-fot bred, tre-fot-høy sirkel i midten av sand. Fyll resten av sirkelen med sovende stein eller murstein som stråler ut fra den sentrale ildsted. Fyll i områdene mellom steiner eller murstein med torv. Høyden og bredden av feste steiner kan du steke maten og spise den på samme sted.