Hovudside

Liten mark er Spise Leaves of My Gardenia

by Walther

Liten mark er Spise Leaves of My Gardenia

Prydbusker, for eksempel gardenias, spiller en viktig rolle i å forbedre et landskap design. Treaktige prydbusker, Gardenias vokse mellom to og åtte meter høy. Avhengig av sorten, disse plantene produsere enkle eller doble blomster i nyanser av hvitt, gult og fløte. Skadedyr som er rettet mot treaktige prydplanter er vanlig i gardenia planter.

Webworms


Selv webworms ligne små meitemark, de er faktisk en type larve. Mens disse små insekter foretrekker blomstrende frukttrær, de ofte oppsøke prydbusker i mangel av andre alternativer. Gardenias i lune steder med beskyttelse mot direkte sollys gi egnede boliger for webworms.

Kjennetegn


Webworms gjøre sine reir langs tips av de ytterste grener og stengler. Reirene ser ut som små telt laget av fin duk. Voksne legger eggene sine i busker og trær i månedene juni og juli. Hundrevis av webworms klekkes ut om en uke senere. De lever i bladverket i ca seks uker, før de faller til bakken for å forpupper seg. Webworms vokse til en gjennomsnittlig lengde på 1/2 til 1 cm lang. Disse larvene varierer i farge fra lys grønn til svart.

Skade


De unge webworms beiter på gardenia later så snart de klekkes. Deres konstant fôring skaper skeletonized blader. Selv milde infeksjoner wonâ € ™ t skade en moden gardenia anlegg, store infestations skade helsen til små og svake planter. I tillegg til fôring på bladene, webworms bite bort på de unge blomsterknopper, som ofte resulterer i en gardenia med minimal blomster eller deformert blomster.

Behandling


Den innledende skritt i behandling webworm infestations er å fjerne den skadede vekst ved beskjæring den av anlegget. Biologisk behandling som inneholder bakterie insektmiddel Bacillus thuringiensis gi en kjemisk fri metode for å fjerne fersk klekket larver. Kjemiske insektmidler bidra til å utrydde eldre webworms. Kjemiske produkter for behandling av webworm infestations inkluderer ofte ingredienser som malation, neem olje og pyrethrins. Behandle alle områder av infisert gardenia bidrar til å sikre fullstendig fjerning. Nærliggende løvverk kan også kreve behandling, spesielt hvis bladene kommer i kontakt med de berørte gardenia.