Hovudside

Slik fjerner dekorativ maling Fra Mirrors

by Walther

Slik fjerner dekorativ maling Fra Mirrors

Man kan benytte to metoder til å fjerne dekorativ maling fra overflaten av et speil. Den første metoden bruker sterke kjemikalier. Denne metoden er best for maling som er på speilet meget lett, slik som tynne sprøytemaling. Den andre metoden bruker et barberblad for å forsiktig skrape bort malingen. Denne metoden er best for maling som er tykkere på overflaten av speilet, slik som akryllakk.

Bruksanvisning


Paint Remover


•  Ta på vernebriller og gummihansker. Både malingsfjerner og lut er giftige stoffer, og kan skade sart hud. Bruk alltid riktig sikkerhetsutstyr når du arbeider med sterke kjemikalier. Arbeid i et godt ventilert område. Bruk fans eller vinduer for å skape luftsirkulasjon. Blande luten med vann til den har en konsistens som en rengjøringsoppløsning.

•  Sug en fille i lut eller malingsfjerner. Tørk av fille over overflaten av maling på speilet. Tillate kjemikalier til å sitte i ca 3-5 minutter.

•  Kjør kanten av et stykke papp over malingen for å fjerne eventuelle gjenstridige områder. Tørk resten av malingen vekk med en ny fille. Gjenta prosessen ovenfor inntil alt av malingen er borte fra glasset.

•  Rengjør speil med glass renere å fjerne alle spor av kjemikalier fra overflaten av speilet.

Skraping


•  Vask speil med vindu renere. Bruk en nal for å fjerne overflødig renere.

•  Lag en blanding av varmt vann og oppvaskmiddel. Bruk mer oppvaskmiddel enn du normalt ville. Lag en såpe og glatt overflate på vinduet. Dette forhindrer at barberhøvelen fra forårsaker så mange riper på overflaten av speilet.

•  Kjør høvelen nøye under malingen, holder det i en 45-graders vinkel. Bruk en liten mengde press, men ikke nok til å skape squeaking, sliping eller skraping lyder på glasset. Fortsett å bruke høvelen til å skrape bort malingen til den er borte. Påfør parabolen såpe løsning som nødvendig for å holde overflaten glatt.

•  Rengjør speil med vindu renere gang til for å fjerne såpe og malingsrester fra overflaten av speilet.