Hovudside

Utenfor Storage Ideer

by Walther

Utenfor Storage Ideer

Huseiere samle mange verftet omsorg tilbehør, og de samler enda mer hvis de har et basseng, boblebad eller hage. De elementene som er tilknyttet utendørs vedlikehold kan være vanskelig å lagre, spesielt hvis det er ingen ekstra plass i garasjen. Utendørs lagringsmuligheter inneholde rotet.

Lagring Bench


Et utendørs benk med plass under setene for lagring er en attraktiv og funksjonell tillegg til en liten veranda eller bassengkanten. Noen lagring benker er laget av vanntett gummi trygt huse vær følsomme elementer. Tre benker gir et mer klassisk utseende. Lagring benker gi tilstrekkelig plass til huset basseng tilbehør, slanger, hageredskaper eller tre. Du kan konvertere en eksisterende benk i en oppbevaringsbenk, eller kjøpe en pre-laget lagring benk.

Shed


Skur kan lagre alt fra hageredskaper til riding gressklippere. De er tilgjengelige i horisontale lokk tilgang stiler og vertikale skap eller byggestiler. En liten skap-stil lagring skur vil gjøre effektiv bruk av en balkong for lagring. Det er mange kits tilgjengelig for huseiere som ønsker å sette sammen sine egne boder; noen er billig og laget av værbestandig vinyl. Standardstørrelsen for en lagringsplass skur laget av et kit er 10 fot med 13 fot.

Under dekk


Du kan enkelt utnytte plassen under dekk for lagring. Skyv noen gummi bokser under en grunne veranda for vanntett plass. Hvis du har en andre historien veranda med plass under, legge en kryssfiner gulv og tak for en innebygd bod. Hang slanger og skjøteledninger på neglene festet til en kryssfiner vegg under dekk.

Under Eaves


Bygge en lagringsplass skur under takskjegget av ditt hjem for praktisk oppbevaring hage og gårdsutstyr. Male skyve eller svingende tredører som passer ditt hjem, og installere hyller å legge vertikal plass. Selv bare fem inches av hyller dybden kan gjøre for romslig lagringsplass. Hang hageredskaper som hakker og spader fra kroker og hvile spar på knagger festet til korktavle.