Hvordan å holde en Sink og tellere Clear av Retter


Hvordan å holde en Sink og tellere Clear av Retter

En av de mest vanlige husarbeid er oppvask. Enten bor alene eller sammen med flere andre mennesker, er det lett for skitten oppvask å hope seg opp i vasken og på benkeplater. Ikke bare kan en stor haug av retter ta en betydelig mengde tid til å rydde, men matrester på retter kan potensielt føre til bakterievekst hvis igjen å sitte for lenge. Et par endringer i renhold diett kan la vasken området ser rent og kaster flere minutter av den normale oppvask tid.

Bruksanvisning


•  Vask retter som du koker måltider. Det er vanlig å bruke flere kniver, skjærebrett, prep boller og andre retter mens du tilbereder mat, så rengjøring disse rettene mens maten tilberedes kan kutte ned på opprydding tid etter å ha spist. Plasser oppvasken i en skål stativet for å la dem lufttørke.

•  Sett bort de rensede retter etter å ha spist. I de fleste tilfeller bør rettene være helt tørr i den tiden det tar å spise. Tørk eventuelt vann med et rent kjøkkenhåndkle hvis nødvendig.

•  Vask alle kjøkkenutstyr, skitne tallerkener og bestikk umiddelbart etter å ha spist. Siden alle andre retter ble vasket mens maten tilberedes, bør opprydding tid ikke ta mer enn noen få minutter for typisk måltid for en liten familie. Hånd tørke kjøkkenutstyr og servise, og legg dem på deres utpekte steder.

Tips og advarsler


  • Vaske alle retter umiddelbart etter bruk dem når snacking på mat hele dagen.
  • Bruk bare ett glass per dag, heller enn å bruke et nytt glass for hver drink. Vask eller skyll glasset før hver bruk.
  • Retter kan også bli lastet inn og vasket i oppvaskmaskin.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler