Hovudside

Hvordan finne den Offset på skapdører

by Walther

Før du kjøper offset hengsler, ellers kjent som overlegg, er det nødvendig å finne ut hvor mye offset dine skapdører har over kabinettet ansiktet. Forskyvningen er hvor langt døren overlapper forsiden av skapet. Dette gjør det mulig å installere skjulte europeiske hengsler og gi dine skap et renere utseende. Mens måling forskyvningen i en installert dør er et spørsmål om å måle den ene siden, finne forskyvningen på skapdører som ennå ikke er installert krever måling døren og skapet åpningen.

Bruksanvisning


•  Mål skap døråpningen med et målebånd. Mål åpning på toppen og bunnen. Ta den minste av de to målingene som portåpningen bredde hvis det er en liten forskjell i målingen.

•  Ta måling av bredden på skapdøren med målebåndet. Igjen måles ved toppen og bunnen av kabinettet døren og ta den minste av de to målingene som døren bredde.

•  Trekk kabinettet åpner målingen fra måling døren bredde. Når du trekker, dele forskjellen i to. Dette er din offset eller overlegg måling for hengsler. For eksempel, hvis du har en 1 tomme forskjell mellom åpningen og døren, din offset ville være 1/2 tomme.