Hovudside

Hvordan Plant Hibiscus i høst

by Walther

Hvordan Plant Hibiscus i høst

Hibiscuses kommer i varianter av busker eller små trær og produsere prangende, trompetformede blomster som tiltrekker sommerfugler og kolibrier. Disse plantene blir brukt som ensom busker, gruppert sammen for å danne sikringer eller beskjæres for å danne en enkelt-stammen treet. Hibiscuses dele inn i to hovedkategorier - tropiske hibiscus som vokser best i USDA hardførhet soner 9 og 10, og hardfør hibiscus for soner 5 til 8. Velg sunne hardføre hibiskus planter til å plante i høst for best resultat.

Bruksanvisning


•  Plant hibiscus planter på steder med full sol og godt drenerende jord. Bruk en rake å fjerne planting området høsten all løvverk og rusk.

•  Plan nok plass for den modne størrelsen på hibiscus variasjon. Finne denne informasjonen på markøren følger med hibiscus, eller spørre om dette når du kjøper.

•  grave et hull i samme dybde av beholderen og to til tre ganger større. Den nylig plantet Hibiscus må plantet på samme nivå i jorden, som det var i beholderen.

•  Fjern hibiscus anlegget fra beholderen og plassere den i hullet. Fylle hull halvveis, så flom med vann for å bli kvitt eventuelle luft i jorda. Ferdig med å fylle hullet, og vann igjen å bosette jorda rundt hibiscus plantens røtter.

•  Legg 3 til 4-tommers lag av mulch rundt bunnen av hibiscus anlegget. Hold mulch fra berøre stammen og utvide den ut så langt som kalesjen.

•  Forsyning en tomme av vann hver uke til de hibiscus planter hvis det ikke har vært nok regn.

Tips og advarsler


  • University of Florida antyder avstand hibiscus plantet for sikring 36 til 48 inches hverandre. Hisbiscuses plantet i hagen steder eller foundation plantings bør være 52-60 inches hverandre.