Hovudside

Hvordan til Store Asfalt Tak Helvetesild

by Walther

Hvordan til Store Asfalt Tak Helvetesild

Asfalt er et petroleumsprodukt som vanligvis brukes til å bane vei. Takshingel kan også være laget av asfalt; henhold til Asphalt Roofing Manufacturers Association, er fire typer asfalt brukes til tak på et hus. Huseiere som har asfalt flis til overs vil ønske å holde dem på hånden i tilfelle en reparasjon er nødvendig. Lagring av asfalt taket helvetesild holder riktig dem klar til bruk til enhver tid.

Bruksanvisning


•  Lagre asfalt helvetesild i et område som er temperaturstyrt eller ikke når høyere enn 325 grader Fahrenheit. Asphalt Roofing Manufacturers Association sier foretlagringstemperaturen for å forhindre at materialet fra å bryte ned er lavere enn 325 grader, og det bør aldri nå sitt flammepunkt på 525 grader. Bruk et termometer for å bestemme temperaturen på din garasje, bod eller andre innendørs lagringsanlegg før du legger helvetesild inne.

•  Hold asfalt takbelegg tørr, ettersom fuktighet kan skade helvetesild. Hvis du ikke kan lagre dine helvetesild inne, plassere dem på treplanker som hindrer fukt siver inn fra bakken. Dekk asfalt taket helvetesild med en værbestandig presenning for å gi ytterligere beskyttelse mot våte forhold, samt direkte sollys. Fuktig lagring innendørs forhold kan også være skadelig; fuktkontrollmekanismer som en luftfukter kan være nødvendig for å skape den optimale lagringsanlegget.

•  Plasser esker med asfalt helvetesild i sin stående for å unngå brudd og andre skader. Prøv å holde boksene i korte, single-box hauger; stabling flere beholdere oppå hverandre kan akselerere oppløsningen av asfalt.

•  Lagre helvetesild i et område som ikke er altfor solrik. En mørkere hjørne av en lagringsplass skur eller garasje er bedre enn ved siden av et vindu. Sollys kan føre til at materialet blir overopphetet og bryte ned.