Hovudside

Slik beskytter pappesker fra å bli våt fra flom

by Walther

Slik beskytter pappesker fra å bli våt fra flom

For de som bor i regnfulle klima, frustrasjon over en oversvømt kjeller eller garasje er altfor vanlig. Ikke bare er det en ulempe, men det er også spørsmålet om ødelagte personlige eiendeler. Lagercontainere kommer i alle typer materialer, former og størrelser, men papp fortsatt populær på grunn av sin lave pris og bred tilgjengelighet. Det er også den minst vanntett, men likevel med noen tiltak for utbedring kan tapene holdes på et minimum.

Bruksanvisning


•  Hvis du må bruke et lavt nivå rom, lagre varene opp fra gulvet. Vannet renner naturlig til der tyngdekraften trekker den; jo høyere din bokser, jo bedre. Selvfølgelig, bare hvor høyt opp fra bakken for å holde elementene avhenger av hvor utsatt rommet er for flom. Hvis en liten bit av pooling er alt du trenger å bekymre deg, er så beskjeden hyller fine. Men hvis du bor i et område utsatt for flash flom og du trenger vadere å angi kjelleren, så jo høyere jo bedre.

•  Hold pappesker i en høyere etasje av huset. Siden flom har en tendens til å være uforutsigbar, ta noen av gjetting ut av hvor høyt av en hylle å bruke og bare lagre elementene i et område som er nesten immun mot flom eller vannskader.

•  Bruk en mini-lagringsanlegg, helst en som har flere etasjer. På denne måten kan du velge en enhet som er godt over bakken. Relé til front-desk person eller eiendom manager dine vannskader bekymringer, og de bør styre deg mot den enheten som passer best til dine behov.

•  Vanntett rommet som du lagrer dine eske varer i. Det finnes utallige grunner til hvorfor og hvordan vannet kom inn i rommet til å begynne med. Effektiv feilsøking og vite hva du skal se etter er avgjørende for å holde dine varer tørr. Årsaker kan være sprekker i vegger, feil apparater og blokkeringer i septik-systemer.

•  Vet hvem du skal kontakte i tilfelle vannskader. Hvis papp eske varer faktisk får våt, alt er ikke tapt. I de fleste områder, er det en overflod av restaurering tjenester som kan være til nytte i en slik situasjon. Men sekunder saken, og jo før du tar kontakt med tjenesten, jo bedre. Pluss, mens du venter på at hjelp til å komme, det gjør ikke vondt å holde fans og luftfuktere hendig.