Hovudside

Hvordan Lay en Paver Block Walkway

by Walther

Hvordan Lay en Paver Block Walkway

Betong, sement og murstein Paver blokker lage dekorative og praktiske valg for å støtte gangveier som fører til ditt hjem eller gjennom din hage. Farge- og stil valg tillate individuelt designet, men rustikke utseende og paver blokker tåler press og forvitring fra utendørs eksponering. Uten riktige forberedelser, derimot, kan Paver gangveier ha dreneringsproblemer eller skiftende steiner som kan forårsake skade. Hvis du skal forberede nettstedet ditt, bør du ikke trenger å bekymre deg om din Paver gangvei i årene som kommer.

Bruksanvisning


•  Kartlegg plasseringen av Paver gangvei ved å trekke linjer på bakken med maling eller kritt. Du kan også kjøre tre stakes langs veien og koble dem med nylon ledningen for å skape en retningslinje å følge.

•  Grav din gangvei område til en dybde på 7 inches, eller til du kommer sterk, stabil jord under. Noen områder har krav til gravedybder, så hvis det er nødvendig, ta kontakt med din lokale administratorer for byggeforskrifter.

•  Compact den nylig utsatt jord med en plate komprimator eller hånd sabotasje å skape et helt flatt og jevnt underlag for installasjon. Lå landskapet stoff over toppen for å hjelpe til med drenering.

•  Spre en enda, 4- til 5-tommers lag av Paver base eller pukk gjennom utgravde området. Komprimere base med plattformer komprimator eller hånd sabotasje slik at overflaten er helt i vater. Dette vil skape et fast, stabilt underlag for pavers.

•  Dekk utlegger basislag med en en-tommers lag av betong sand. Spre sanden jevnt gjennom hele området, og deretter strø den med vann for å oppmuntre den til å sette flat.

•  Edge gangveien med metall eller plast Paver kanter for å stoppe pavers fra skiftende når de er installert. Bruke spiker eller stakes drevet ned i bakken for å holde produktet på plass.

•  Legg de paver murstein på de riktige stedene innenfor terrassen kanter. Bruk så mange fulle klosser som mulig; justere avstanden mellom utleggere som er nødvendige for å bruke fulle murstein eller å matche dine design ideer.

•  Hell betong sand eller pukk over gangvei og tvinge den inn i skjøtene mellom paver blokker med en sopelime. Vanne overflaten lett å gjøre opp sand eller stein og fylle eventuelle hull i leddene. Feie vekk overflødig og deretter komprimere overflaten igjen å bosette alle materialer på plass.

Tips og advarsler


  • Før du begynner å grave, kan du kontakte din lokale energiselskaper til å ha dem merke jordiske ledninger eller rør for å sikre at du ikke skade noe under bygging.
  • Hvis du må kutte Paver blokker for å passe inn i gangveien, bruke en diamantskive våt sag. Du kan leie dette verktøyet, plate komprimator og andre materialer på maskinvare og Oppussing butikker. Bruk alltid hansker og vernebriller når du skjærer med en sag.