Hovudside

Tilskudd til funksjonshemmede Huseiere

by Walther

Tilskudd til funksjonshemmede Huseiere

Vedlikeholde og utføre vedlikehold på et hjem kan være utfordrende i beste ut av situasjoner. Funksjonshemmede huseiere, derimot, står overfor flere utfordringer som utfører oppgaver som mange huseiere tar for gitt. Den føderale regjeringen, sammen med en rekke offentlige og private instanser, har etablert tilskuddsordninger som er utviklet for å hjelpe funksjonshemmede huseiere råd til vedlikehold av hjemmene sine og gjøre dem mer tilgjengelig.

Handi Ramp Foundation


Handi Ramp er en organisasjon som gir rullestol ramper og heiser til mennesker med fysiske funksjonshemninger. Handi Ramp etablert og driver en stiftelse som gir tilskudd til funksjonshemmede huseiere som ikke har råd til å kjøpe heiser og ramper. Disse tilskuddene er fordelt direkte gjennom selskapet og tilbys til personer uavhengig av deres handikap. De eneste kvalifikasjoner for å få stipend finansiering gjennom Handi Ramp er at søkeren må ha en funksjonshemming som krever bruk av en rullestol og han må oppfylle visse inntektsstandarder for å demonstrere behovet. De som er interessert i å motta tilskuddsmidler kan søke direkte via Handi Ramp for å se om de er kvalifisert.

Handi Ramp Foundation

510 North Ave.

Libertyville, IL 60048

847-996-6299

handirampfoundation.org

HUD Hjem Grants


The Department of Housing og Urban Development (HUD) er et føderalt byrå som arbeider for å gi trygg og rimelige boliger til innbyggere i USA. HUD tilbyr en rekke tilskudd som er utviklet for å hjelpe lav inntekt huseiere med å gjøre nødvendige reparasjoner til sine hjem. Funksjonshemmede huseiere kan bruke disse tilskudd for å legge rullestol ramper, heiser eller andre forbedringer som forbedrer mobilitet. Tilskuddsmidler tildelt er basert på flere faktorer, blant annet hvilke typer forbedringer som kreves og inntekten til søkeren. Interesserte kan kontakte sitt lokale HUD kontor for å se om de er kvalifisert.

Department of Housing og Urban Development

451 7th St. SW

Washington, DC 20410

202-708-1112

hud.gov

Spesielt tilrettelagte boliger


Department of Veterans Affairs (VA) tilbyr en myriade av programmer for å hjelpe militære veteraner med sine boligbehov. VA har også flere stipender for funksjonshemmede veteraner som er utformet for å gjøre forbedringer i sine hjem for å bedre mobilitet. Disse tilskuddene er gitt gjennom VA er spesielt tilpasset Housing Program og kan brukes for installasjon av rullestol ramper og heiser, samt redesign av bad og kjøkken for å gjøre hjemmet mer rullestol-vennlig. Veteraner som ønsker å søke om tilskudd kan søke direkte gjennom VA for å se om de oppfyller programmets kvalifikasjoner.

Department of Veterans Affairs

810 Vermont Ave. NW

Washington, DC 20420

800-827-1000

va.gov