Hovudside

Beite Fekting Spesifikasjoner

by Walther

Beite Fekting Spesifikasjoner

En beite holder dyr i et gitt område, slik at de kan heves for moro skyld eller for profitt. Ulike typer dyr krever forskjellige typer gjerder for å holde disse dyrene fra vandrende off og for å holde andre dyr fra å komme inn. Beite gjerder som vanligvis brukes av bønder inkluderer piggtråd gjerder, kabel wire gjerder, mesh nettinggjerder og høye strekkgjerder, som er de mest vanlige.

Innlegg


Du kan lage innlegg ut av tre eller glassfiber. Plassere dem omtrent 33 meter fra hverandre for høy strekk wire og 12 til 20 meter fra hverandre for piggtråd. Innlegg som er for langt fra hverandre vil ikke holde gjerdemateriale fast, og innlegg som er for nær hverandre vil kaste bort penger. Bruke det samme materialet for hjørnestolpene. Bruke 8-fots høye innlegg. Støtt innlegg ved å installere siler, som er lange trestykker som du setter inn i innleggene. De stolpehull skal være 4 meter dyp. Grav et andre hullet, 2 inches dypt, for å begrave en del av silen.

Fekting Typer


Ledninger kommer i mange typer: vevd wire gjerder med horisontale linjer trukket fra hverandre ved vertikale linjer, piggete ledninger som er tvunnet sammen, og mesh wire gjerder med firkantede eller diamanthull som holdes sammen av knop. De høye strekkgjerder er de billigste, enkleste å jobbe med, og krever minst vedlikehold.

Spesifikke Gjerder


Når du bruker høy strekktråd for gjerdemateriale, bør ikke kabelen være spent for hardt, men bør i stedet flyte. Wiren bør ha noe av en gummistrikk effekt, strekke litt når noe kolliderer med det. Vevd wire gjerder bør ha en 1/2 inches plass nederst. Stray ledningene bør være seks inches hverandre for små dyr og 12 inches hverandre for store dyr. De skarpe mothaker på piggtråd skal være fordelt 4 til 6 inches. Kabel wire gjerder har vanligvis seks kabler for store dyr. For mesh nettinggjerder, enkle linjer ledninger er 4 inches fra hverandre, og løse ledninger er 2 inches hverandre. Diamant maskevaierne er plassert 4 inches fra hverandre.

Elektriske gjerder


Hvis du elektrifisere ledningene, isolere dem og kjøpe en Energizer. Du kan aktivisere en 48.000-fots gjerde med en 12 joule gjerdeapparat. Hvis du har et større beite, må du kanskje flere energizers. Sikre at ledningene har jording slik at elektrisitet har et sted å gå. Uansett metall materiale du bruker for kabelen, bare bruke ett metall. Forskjellige metaller forårsake en reaksjon kalt elektrolyse, som korroderer metaller og kan redusere kraften i vaieren. Koble den laveste ledning på gjerdet separat slik at ledningen ikke slipper elektrisitet når det er vått gress vokser høyt; dette kan stenge lavere wire.