Hovudside

Gjør-det-selv Residential Skadedyrkontroll

by Walther

Skadedyrkontroll selskaper og deres teknikere vil ikke fortelle deg at de fleste hjem trenger lite eller ingen skadedyrbekjempelse. Sjekk dette ut selv ved å spørre noen du kjenner som har en vanlig skadedyrkontrolltjeneste hvor mange døde bugs de ser. De har gode materialer og kunnskap, men de kan ikke gjøre skadedyr forsvinne; de dreper dem.

Gjør hva proffene gjør


Gjør-det-selv skadedyrbekjempelse bør følge de samme påvist strategier som brukes av skadedyrbekjempelse fagfolk når de service en bolig. Begynn med en grundig inspeksjon for å finne bevis for skadedyr tiden i eller rundt hjemmet samtidig som vi tar til etterretning områder som tillater skadedyr å gå inn og ting som kan tiltrekke dem til det. Når kontrollen er fullført vil du vite hva som eventuelt er nødvendig handling, og kan ta de skritt som er nødvendige for å løse problemet.

Generelt Inspeksjon


Bruk en lommelykt for å inspisere vanligste stedene hvor skadedyr kan bli funnet. Viktige steder inkluderer områder hvor skadedyr kan finne mat eller vann, fordi de fleste skadedyr bor nær dem. Vannkilder inkluderer våtromsinnredning, vaskemaskiner, oppvaskmaskiner, kjøleskap, varmtvannsberedere, pet områder og akvarier. Sjekk alle områder der mat er lagret eller spist inkludert kjæledyr mat og særlig mat som ikke er lagret i lufttett, lukkede beholdere.

Entry Inspeksjon


Se etter områder rundt vinduer og dører som lar utelyset i. Utenfor, inspisere VVS, elektro og tørketrommel vents og sjekk rundt takskjegget for hullene. Oppmerksom på eventuelle lokke også - steder som holder vann, blader, gress og annet rot, og noe mat tilgjengelig som kjæledyr og fuglemat.

Utelukkelse


Forebygging er den beste form for boligskadedyrkontroll tilgjengelig og i de fleste tilfeller er det den eneste kontroll er nødvendig. Reparere alle avløp lekkasjer, caulk sprekker rundt vinduer og tørketrommel vents, erstatte dørpakninger og bruke en kombinasjon av stålull og isolert skum for å fylle hullene som er store nok til å sette pekefingeren inn for å hindre mus oppføring. Fjern blad og gress rot, særlig ved stiftelsen, trimme tilbake trær og busker, stable brann tre over bakken borte fra hjemmet ditt og fjerne all stående vann (tette takrenner blir ofte oversett).

Giftige og ikke-giftig kontroll


Søknader varierer i henhold til situasjonen og det er ikke giftig, botanisk avledede produkter som brukes som vanlige plantevernmidler; Valget er ditt.
Plassere lim styrene ved siden av dører, vannkilder og eventuelle andre områder som er mistenkt for aktivitet eller oppføring som et overvåkningsverktøy. Bruk rest spray for å gi varig kontroll av insekter (vanligvis 30 dager); bruke den inne rundt baseboards og utenfor rundt hele omkretsen av ditt hjem. Bruk støv i vegg hulrom og andre områder som du ikke kan nå med spray. Felle eller agn for mus inne ved å finne deres foretrukne vannkilde, som er oftest varmtvannsberederen.