Hovudside

Hvordan Kill Bed Bugs for Good

by Walther

Hvordan Kill Bed Bugs for Good

Bed bugs er irriterende skadedyr som lever i madrassen, lever av menneskeblod og la bak kløen biter. Disse små vingeløse parasitter-medlemmer av Cimicidae familie kan finne veien ikke bare i sengen, men også inn i stoppede møbler og tepper i hjemmet ditt. Kvitte hjem av veggedyr er vanskelig; det tar betydelig innsats og flid.

Bruksanvisning


•  Fjern arkene, dyner, slipcovers, putevar fra soverommet-alt som kan tas av og vaskes. Vask ved 102 grader Fahrenheit for å drepe eventuelle egg eller bugs som ligger i dem. Kjør dem gjennom vask et par ganger, og legger en halv kopp eddik i en vask for å bidra til å fjerne seng bug egg. Også vaske eller rens tepper, pledd og pyjamas-noe stoff som brukes på sengen.

•  Tørre sengetøy på høyeste varme og umiddelbart plassere dem i store plast forseglbare poser. Sette disse til side et sted unna angrep.

•  Tett eventuelle hull i veggene i rommet med sparkel. Bed bugs kan gå inn gjennom sprekker i vegger, gulvbord, eller installerte inventar.

•  Demonter sengen og andre møbler der veggedyr kan skjule seg, og kratt stykker ned grundig med hvit eddik å bruke en skrubb børste. Skrubb harde overflater i rommet, for eksempel vegger, bord, inni skuffer og gulvet for å fjerne eventuelle egg eller feil du kan ikke se.

•  Steam rense madrass, tepper og møbeltrekk grundig. Bruk slangen vedlegget på damp renere og kjøre den over flatene sakte. Varmen fra dampen vil drepe egg og bugs. Tillate tre til fire timer for dampet stoff og møbeltrekk for å tørke og dampe det en gang mer.

•  Støvsug alle sider av madrassen grundig. Bruk en tynn vakuum pol vedlegg å komme inn i noen sprekker eller folder i madrassen. Støvsuge et par ganger og bruke en børste til å skrubbe ned sidene av madrassen. Også støvsuge boksen våren grundig og ta ut undersiden og støvsuge inne. Endre vakuum posen utenfor for å sikre at ingen av rusk eller støvsugd opp bugs falle ut i rommet.

•  Vacuum møbler i rommet som du gjorde med din madrass. Sørg for å få i alle sprekker, og flip møbler over å støvsuge bunnen og eventuelle sprekker under. Bruk en børste som du gjorde med madrassen å pusse ned møbeltrekk. Endre vakuum bag utenfor, deretter vakuum gulv grundig.

•  Sett møblene i rommet, så dryss kiselgur jord på gulvet rundt og under omkretsen av sengen og møbler. Denne jorda er ikke giftig og laget av mikroskopiske fossiler som kan kutte opp og drepe veggedyr som krysser over det-men det er også greit å kutte dyr eller mennesker. Du kan finne det på de fleste jernvareforretninger, bare forsikre det er et sånt spesielt brukes til å behandle bed bugs. Etter en uke eller to vakuum opp støv.

•  Plasser madrassen i en seng bug trygg deksel som tetter helt. Du finner disse på de fleste hjem forbedring eller senger butikker. Noen bugs på madrassen vil til slutt dø av helt hvis forseglet inni.

•  Inspiser plass til noen flere veggedyr, ser i sprekker, mot gulvbord, i puter og puter. Hvis du ser noen av disse små røde bugs, kan du ha en meget alvorlig angrep og trenger å ringe en exterminator. Hvis ikke, deretter plassere sengetøy og de andre elementene du vasket og forseglet tilbake inn i rommet.

Tips og advarsler


  • Når du kjøper kiselgur støv, forsikre det er ment for seng bug behandling spesielt, så er det noen typer ment for en rekke husholdnings behandlinger.
  • Denne fremgangsmåten kan fungere på milde infeksjoner, men hvis du har en alvorlig en, kan de bidra til å fjerne noen veggdyr, men ikke alle, så du må ringe i en profesjonell.
  • Bruk aldri plantevernmidler for å behandle veggdyr, uten veiledning av en profesjonell, eller uten å vite nøyaktig hvordan du bruker dem trygt i hjemmet.