Hovudside

Slik fjerner et håndkle bar i et bad

by Walther

Slik fjerner et håndkle bar i et bad

Noen ganger merkelig plasserte elementer i ditt hjem kan gjøre deg utbryte: "Hva var de tenker?" om arkitektene. I den medfølgende bilde, vil du legge merke til at når hengende, badehåndkle lapper med toalettpapir roll. Heldigvis fjerne en dårlig plassert håndkle bar er en av de enkleste av hjemme-forbedring oppgaver. Dette hus kan i stedet velge å installere en runde, loop-stil håndkleholder med veggplass i tilknytning til dagens håndklestativ eller den tomme veggen plass ved siden av vinduet.

Bruksanvisning


Fjerne et håndkle bar


•  Identifiser de festene som brukes til å feste håndkle bar til veggen. Vanligvis denne typen ligaen er installert ved hjelp av skruer. Du kan fortelle hva slags skrutrekker til å bruke ved å se på toppen av skruen, ellers kjent som leder. Du trenger en Phillips skrutrekker hvis skruen har en "X" på toppen eller en flat skrutrekker hvis skruen har en rett linje på toppen.

•  Drei skrutrekkeren mot klokken for å fjerne hver av skruene, ett om gangen. Sikre løse skruer i en plastpose eller din verktøykasse hvis du ikke planlegger å bruke dem umiddelbart.

•  skjul hullene du laget når du fjerner håndkle bar hvis mulig. Enten du skjule eller reparasjon vil avhenge av deres plassering samt din eksisterende vegg farge og tekstur. Hvis du har den luksus av øye-nivå beliggenhet, er den enkleste metoden for å skjule hullene for å prøve å finne et par stykker av koordinerende innrammet kunst. Bare spiker hull, og arrangerer kunstverket til å dekke de eksisterende hullene. Et godt alternativ for å skjule hullene i dette bestemt bilde kan være å feste en hylle som går langs lengden av den eksisterende håndkle bar.

Reparere en Wall Etter Fjerne et håndkle bar


•  Sand området der du fjernet skruene lett med sandpapir for å fjerne eventuelle ujevne biter av maling eller gips. Vaske området med såpe, og skyll den med et håndkle fuktet i rent, varmt vann. Tørk området.

•  Bland sparkel med sparkel, og bruke den til hullene fra skruene du fjernet. Ved hjelp av en "X" motion back-og-tilbake, sakte fjerne overflødig sparkel. Når den er tørr, sand området for å gjøre veggen selv.

•  Re-male veggen i en farge for å matche den eksisterende malingen. For et taktskifte, eller hvis du har problemer med å finne maling for å matche, male veggen i en kontrast aksent farge.

Tape noen områder som du ønsker å beskytte mot malingen du skal bruke. Bruk malerens tape rundt vinduer, uttak og vegg trim. Du kan unngå taping ved forsiktig "cutting" disse områdene med en liten pensel som skaper minst en 3-tommers linje.

•  Ved hjelp av en maling valse, rulle maling på veggen, slik at tilstrekkelig tid mellom hvert strøk for det å delvis tørr. Avhengig av hvor godt matchet fargen er, kan ett strøk være alt som er nødvendig for å tilstrekkelig dekke reparasjoner.