Hovudside

Hvordan finne Utgåtte Tile

by Walther

Hvordan finne Utgåtte Tile

Søket etter avviklet flis kan være å ta plass fordi du håper å få en rabatt på flis eller fordi du trenger mer av avviklet stil du fant tidligere. Enhver type flis kan bli funnet i en avviklet versjon. Hvis du leter etter en bestemt en, vil søket bli mye vanskeligere, men er ikke nødvendigvis umulig.

Bruksanvisning


•  Kontakt lokale fliser installatører til å se om de kan henvise deg til en bestemt flis bedrift eller forhandler som bærer avviklet eller rabatt flis. Flis montører kan også ha en stash av avviklet fliser du kan velge fra.

•  Kontakt produsenten av flisen direkte. De kan ha overskudd av avviklet fliser tilgjengelig for kjøp.

•  Kontakt online flis produsenter og leverandører (se Ressurser) for å se om de har alternativer i avviklet flis eller en bestemt flis du leter etter.

•  Kontakt eller besøk Habitat for Humanity Gjenoppretter (se Ressurser). Fliser selskaper og leverandører ofte donere left fliser for gjenbruk.

•  Besøk din lokale flis butikk eller hjemme forbedring butikken. Hvis du leter etter en bestemt flis, gå tilbake til flis butikken du kjøpte den fra opprinnelig å se om de har noe mer eller om de kan matche det i deres flis database. Hvis de ikke har det i det lokale området, kan du være i stand til å kjøpe flis fra en av sine andre butikker, enten det er lokalt eller ut av staten.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke kan finne den eksakte avviklet flisen du leter etter, bør du vurdere en brikke som mulig overens med eksisterende fliser. Eller gå motsatt vei og bruke en kontrast flis. Bruk dem sammen og skape et interessant mønster.