Hovudside

Slik Care for Laminatgulv Med Water & Vinegar

by Walther

Slik Care for Laminatgulv Med Water & Vinegar

Laminatgulv er syntetisk gulvbelegg laget for å se ut som hardtre. Det er rimeligere enn parkett og kan brukes i mange rom i hjemmet ditt. Akkurat som noen type gulv som ligger i høyt trafikkerte områder, laminatgulv krever stell og regelmessig renhold. Mens det finnes utallige laminatgulv rengjøringsmidler tilgjengelig på markedet, kan du med hell rense laminat gulv med en blanding av destillert hvit eddik og varmt vann.

Bruksanvisning


•  Sweep eller støvsuge din laminatgulv før du rengjør den med vann og eddik blandingen. Til riktig rent og vedlikeholde gulvet, skitt og rusk må fjernes, så sørg for at du feie og vakuum grundig.

•  Bland sammen 1 kopp hvit destillert eddik med en gallon av varmt vann i en stor bøtte.

•  Fukt en mopp med vann og eddik blandingen, og sakte mopp laminatgulv. Vannet eddik blandingen vil ikke bare rengjøre og desinfisere gulvet, det vil heller ikke etterlate striper på gulvet.

•  La gulvet lufttørke.

Tips og advarsler


  • Hvis du bare rengjøring en liten del av gulvet, kan du helle noe av vann og eddik blandingen i en sprayflaske, spray område av gulvet du ønsker å rengjøre, og tørk av med en myk, ren klut. Dette er en ideell måte å få øye behandle søl og flekker.