Hovudside

Vann vil ikke renne fra My Brine Tank

by Walther

Vann vil ikke renne fra My Brine Tank

Saltlake stridsvogner er en nødvendig del av vann myknere. Disse plastkar inneholder saltlake - en løsning som regel inneholdende natrium eller salt - og vann som er mettet med salt. Vannmyknere kan ikke fungere riktig hvis deres saltlake tanker ikke er helt utladet. Hvis du oppdager problemer med saltlake tank, er det flere feilsøkingstrinn du kan ta for å få din vann mykner opp og jobbe igjen.

Bruksanvisning


Bruksanvisning


•  Kontroller tilkoblingen mellom harpiks tank og saltlake tank for å se om det har utviklet en crusty plugg. Hvis dette er tilfelle, vaske skorpen bort med mild såpe og vann og skyll forbindelsen helt.

•  Se etter et belegg av jern blokkerer saltlake tank tilkobling. Hvis du finner den jernbelegg, ta fra hverandre tilkoblingen og vaske jernet unna. Du trenger en myk tannbørste, mild såpe og vann.

•  Sjekk din saltlake tank reguleringsventil for funksjonsfeil. Ventilen kan bli sittende fast i åpen stilling og tillater for mye vann inn i tanken. Se etter manglende eller punkterte O-ringer utenfor saltlake ventilen. Sjekk reguleringsventilen for riktig refill timing. Kontroller at ventilen er riktig justert i tillegg.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk skarpe redskaper når feilsøking din saltlake tank eller du kan risikere punktering tanken.