Hovudside

Hvordan å rense avløp i et badekar fullt av kloakk

by Walther

Hvordan å rense avløp i et badekar fullt av kloakk

Blokkeringer i et baderom avløp forårsaket av fett, smuss, hår eller såpe kan føre til badet badekaret for å tappe ut vann sakte, eller ikke i det hele tatt. Mange mennesker velger avløps diffusorer og løsninger som lett kan unclog et avløp, men for mange sterke kjemikalier er giftige og kan til slutt stripe badekar rør av sin beskyttende materiale. Heldigvis finnes det måter å rense et badekar avløp for å få jobben gjort mer sikkert og effektivt.

Bruksanvisning


•  Kok varmt vann og hell det i vasken, eller la varmt vann renne ned i avløpet i minst fem minutter. Damp og varmt vann partikler kan bryte opp rusk fanget i avløpsrør raskere enn kaldt eller lunkent vann. Hell et avløp diffuser i avløpet så sine kjemikalier kan bidra til å bryte opp eller gå i oppløsning rusk lett.

•  Plunge opp blokkeringer i badekar avløp med et stempel.

•  manuelt fjerne tilstoppet materiale inne i avløpet. Fjern drenerings skjerm med en pop up pluggnøkkel eller et badekar avløp remover å løsne drenerings skjerm for tetningsmasse. Hvis du ikke har en pluggnøkkel eller karet avløp remover, bruke slip-joint tang. Ifølge This Old House, "skyver håndtakene ned i avløpet, forbi X-formede metall armer eller trådkors inne, og deretter sette en skrutrekker mellom håndtakene og bruke den som en brekkstang for å skru av avløpet."

•  Bruk en kleshenger eller nebbtang for å fjerne kloakk som er clogging badekar drain. Erstatte drenerings skjermen ved å forsegle den opp igjen med kitt eller et bad tetningsmasse.