Hovudside

Hvordan å behandle en Cedar Fence

by Walther

Hvordan å behandle en Cedar Fence

En cedar gjerdet gir en vakker kantlinje på en plen eller hjemme. Cedar er et ideelt gjerde materiale fordi det er en finkornet, langvarige tre som står opp mot fukt og insekter. Cedar råtner ikke lett, og er ofte valg av folk på jakt etter et gjerde som er vedlikeholdsfritt. Følg disse enkle trinnene for å riktig behandle din sedertre gjerdet.

Bruksanvisning


Hvordan å behandle en Cedar Fence


•  Kjøp en klar tre beskytter. Thompsons merkevare er et godt valg, men det er mange å velge mellom på ditt lokale Oppussing butikken. Forvent å betale mellom $ 10 og $ 20 per gallon. Klart tre fugemasse er laget med olje som gir langvarig beskyttelse mot elementene. Det vil beskytte din cedar gjerdet mot sollys og vann, samtidig bevare sin naturlige skjønnhet.

•  Rengjør sedertre gjerde med en hageslange eller høytrykksspyler. Se etter og fjerne eventuelle flekker eller merker.

•  Kontroller at treverket er rent og tørt før du påfører to strøk av den klare tre protectant. Bruk en børste og jobbe protektanten inn korn av tre. Tørk av overflødig protectant å hindre synlige drypp merkene.

•  Påfør ett strøk av protectant hvert år. Hold sprinkleranlegg fra å treffe gjerdet for å hindre fuktighet buildup og forkorte livet av gjerdet. Forhindre vinranker og busker fra å vokse på gjerdet, som også vil forkorte levetiden på gjerdet.

•  Kontroller gjerde for eventuelle områder av råte. Erstatte individuelle Stiles som trengs, og behandle ny tre med samme klare tre protectant.

Tips og advarsler


  • Hvis cedar gjerdet er trykkimpregnert, er det ikke nødvendig å bruke en tre protectant.
  • Ikke påfør tre protectant løpet tidligere beiset eller malt treverk.