Hovudside

Kaniner spiser Mine Bean Planter

by Walther

Kaniner spiser Mine Bean Planter

Kaniner er ikke ofte forbundet med å være farlige dyr; men de kan være ødeleggende for bønneplanter. Heldigvis finnes det måter å frastøte kaniner uten å bruke giftige kjemikalier som kan skade dem eller andre skapninger. Hvis dine bønneplanter blir angrepet, identifisere den skyldige. Kanin-frastøtende metoder kan ikke fungere på andre skadedyr som angriper bønneplanter.

Identifikasjon


Hvis kaniner har vært å angripe dine bønneplanter, vil skiltene være åpenbar. I motsetning til andre hage skadedyr, kaniner spiser mesteparten av bønne plante blad heller enn å forlate små hull i bladet. Kaniner, for det meste, ikke vil fest på bønneplanter i løpet av sensommeren og høsten. En måte å fortelle om kaniner har angrepet dine bønne planter er å se etter kanin avfall i området. Kanin avfall er ikke større enn en ert og er brun. Siden kaniner stå bare 2 til 3 meter høy, vil skaden de påfører en bønne plante ikke overstige denne høyden. Så hvis skade på en bønne plante er funnet fire meter over bakken eller høyere, oddsen er en kanin var ikke involvert.

Hvitløk Solution


Hvitløk olje spray kan frastøte kaniner fra et hjem hage. Ta 3 oz. av hakket hvitløksfedd og kombinere det med 1 oz. av mineraloljen. Tillat denne blandingen til å ligge i minst 24 timer før anstrengende. Bland 2 kopper vann, 1 ts. av fisk emulsjon og 1 ss. av Castille såpe i en annen beholder. Bland disse to påfunn sammen. Hold denne løsningen i en forseglet glassbeholder. Plassere 2 ss. av blandingen og 2 kopper vann i en sprayflaske og spray det rundt bønne plante for å holde kaniner unna.

Egg Solution


Egg kan anvendes som en naturlig frastøtende for kaniner. Ta to til tre egg og pisk dem sammen. Plassere dem i en liter vann. Plasser denne blandingen i en sprayflaske og spray dine bønneplanter, samt omkringliggende områder, for å holde kaniner unna. Denne blandingen bør holde bønneplanter trygt for omtrent to uker. Regn vil vaske denne blandingen bort, så på nytt etter en storm. Hvis kaniner begynner å dukke opp i løpet av to uker, og det har ikke regnet, bruke mer av blandingen til planter og omkringliggende områder.

Andre Solutions


Eddik kan frastøte kaniner i et hjem hage. Ta 1/2 av en maiskolbe og suge den i et glass med eddik i fem minutter. Plasser gjennomvåt biter av mais cob rundt i hagen. Mais cob bør re-dynket i eddik en gang annenhver uke. Husholdning paprika - for eksempel rød pepper, svart pepper og kajennepepper - stenket rundt hagen vil også holde kaniner unna. Løk, skiver og spredt rundt bønne plante, vil også frastøte kaniner.