Hovudside

Hvordan fikse en trapp rekkverk Som Er Shaky

by Walther

Hvordan fikse en trapp rekkverk Som Er Shaky

En ustø eller ustø trapp rekkverk er en sikkerhetsrisiko at du bør forholde seg umiddelbart. Rekkverk blir vanligvis sammensatt av enkle tre skinne forankret til skinnebraketter som er montert langs veggen. En vaklende rekkverk indikerer en løs fuge mellom veggen og brakett eller braketten og rekkverk. Inspisere alle leddene bidrar til å bestemme den som er løs, slik at du kan reparere det umiddelbart. Uansett hvor sikker en brakett kan virke, sjekk den grundig for skader eller manglende skruer.

Bruksanvisning


•  Trekk til skruene som fester skinnebrakettene til veggen ved hjelp av en skrutrekker. Start fra den ene enden av trappen og gjøre veien til den andre enden. Skru skrutrekkeren med klokken for å stramme skruen i hullet, før hodet faller i flukt med eller litt lavere enn den omkringliggende overflaten.

•  Slå en strippet skrue i en mot klokken mote å løsne den fra braketten. Fjern denne skruen og erstatte den med en identisk en. Kjør erstatning skrue i hullet med en skrutrekker.

•  Sett noen brutt, bøyd eller skadet brakett du kommer over under reparasjonsprosessen, siden det kan være årsaken bak wobbling. Plasser tuppen av en skrutrekker over hver skrue hode som holder skadet eller ødelagt brakett til veggen og slå den i en mot klokken mote å slippe den. Løft forsiktig braketten og slepe den forsiktig, om nødvendig, for å frigjøre den fra under rekkverket.

•  Hold en erstatning brakett mot veggen der den forrige var plassert. Bruk skruehullene som en guide for å bestemme plasseringen av den nye braketten. Sett skruene gjennom hullene til konsollen for å feste den til veggen.

•  Finn en ny vegg stud nær den forrige hvis flekken på veggen braketten var festet til, er alvorlig skadet. Hold braketten over ny stud mark og mark skruehullene på veggen og nedre side av rekkverket. Bore pilothull gjennom veggen og undersiden av rekkverket. Sett inn skruene som fester braketten på plass. Men hoppe over dette trinnet hvis den opprinnelige flekk på veggen ikke er skadet.