Hovudside

Hvordan Grow Hydroponics hjemme

by Walther

Hvordan Grow Hydroponics hjemme

Voksende hydroponically hjemme bruker prinsippene om økt lys og næringsstoffer for å mate plantene gjennom en vassen løsning matet direkte til røttene. Annet enn jord medier brukes til å levere mer oksygen til røttene enn det som er tilgjengelig i den normale komprimering av jord og regn sykluser. Alle aspekter fra spiring til modning blir nøye overvåket og manipulert i hydroponic voksende. Detaljer, for eksempel riktig pH-nivå, kan lett måles og endres i henhold til en bestemt plante krav.

Bruksanvisning


En spire frø i våte papirhåndklær. Drenere overflødig vann i løpet av denne prosessen for å holde frø fra råtnende. Når røttene måler 2 mm til 5 mm flytte dem med pinsett være forsiktig med å klemme den skjøre cellene i nydannede rothår.

•  Place spirer frøene i et medium, disse inkluderer kokos fiber, sand, grus, perlite, vermikulitt, Sphagnum mose og selv luft. Beholdere for voksende inkluderer oase kuber, netto gryter og PVC-beholdere laget på bestilling.

•  Sett hydroponic beholdere i en stor plast bassenget for å fange hydro juice. Dette kan gjenbrukes for å mate plantene dine tradisjonelt eller med et drypp metode som konsentrerer seg de næringsstoffene på de sentrale rothår.

•  Hang høy intensitet HPS (høytrykk natrium) lys eller lysrør direkte over plantene dine. Som plantene modnes, kanskje de trenger mer lys eksponering fra sidene. Kontinuerlig justere avstanden mellom lys og planter, bevegelige lys bort som bladene vokser for å hindre brenning.

•  Kontroll luftfuktighet og luftsirkulasjon i din hydroponic voksende rom med en vifte. Holde plantene i et miljø som er perfekt egnet til sitt optimale vekst.

Tips og advarsler


  • De fleste planter som en pH-nivå på 6,0 til 6.5. Dette kan enkelt vedlikeholdes med enkle pH teststrimler og tillegg av fortynnet fosforsyre. Mest vann fra springen har en pH på 7,0 8,0.