Hovudside

Den beste måten å holde en Weedy området Clear

by Walther

Den beste måten å holde en Weedy området Clear

Skjemmende ugress kan ta over plenen eller hagen hvis du ikke skal ta vare på området. Den beste måten å holde et slankere område klart er å holde seg på toppen av fjerne eksisterende ugress og ta tiltak for å hindre nye ugress i å vokse. Den enkel og rask løsning for å drepe ugress er å spraye kjemikalier; imidlertid hånd luking, ved hjelp av landskapet stoff og spre mulch gi sikrere og håndterbare alternativer. Plante blomster og andre planter kan også bidra til å holde en slankere område luke fritt.

Bruksanvisning


•  Unn området med en luke killer. Ugressmiddel kjemikalier vanligvis kommer i sprayform. Vær forsiktig med bruk og følg instruksjonene nøye, og bemerker mengden å bruke og andre sikkerhetsproblemer. Noen luke løsninger bruker både en luke killer og forebygging, og tilbyr en rask og enkel måte å drepe ugress. Hvis du foretrekker å bruke en naturlig løsning, prøv å helle varmt kokende vann, salt eller eddik på din weedy område. Disse metodene er trygge og verdt et forsøk hvis du ikke har råd eller har sikkerhet bekymringer om en butikk-kjøpte produktet.

•  Hand-trekke ugress fra området ofte å bo på toppen av ugress før de blir for store til å fjerne med letthet. Bruk hagehansker og trekke ugress ut ved roten. Hvis du ikke får roten, risikerer du av luke tilbake og sprer seg. Bruk en liten spade for å grave for å komme til roten hvis det er dypt i skitt. Hvis hagen er stor, kan du kanskje bruke en hakke for å grave ut røtter.

•  Dekk voksende område med landskaps stoff. Landskaps stoff smothers eventuelle eksisterende ugress og tillater ikke nok luft, fuktighet og sollys for nye luker til å trives. Mengden av stoff må avhenger av størrelsen av det slankere området. Du må kanskje bytte ut stoffet sesong eller sjeldnere, avhengig av materialer og kvalitet på stoffet, men det lar området forbli betydelig klarere av ugress. Husk at stoffet kan rive, slik at ugress å rote gjennom, spesielt hvis du har grave hunder eller critters i din hage.

•  Mulch området etter fjerning av ugress. Mulch flis beskytte jorden fra ugress og returnere fuktighet til plantene dine. Bruker riktig mengde mulch og erstatte mulch som det tørker ut hjelper inneholde ugresset i plenen eller hagen. Be om hjelp i ditt hagesenter i å bestemme mengden av mulch nødvendig.

•  Plant andre blomster, busker og trær i en slankere området, som jo mer planting du gjør, er det mindre plass for ugresset til roten. Planter tar sårt tiltrengte fuktighet og plass som ugress krever for å trives. I tillegg vil du ha en mye mer attraktiv plen og hage, og legger til fortauskant appell og glede av området.

Tips og advarsler


  • Utvise forsiktighet ved bruk av kjemikalier, spesielt rundt barn og kjæledyr.