Hovudside

Slik installerer Direction i en downspout Outlet

by Walther


En takrenne formål er å samle regnvann fra taket ditt og levere den til bakken, slik at det kan kanaliseres vekk fra din foundation. Stykket at vannet går gjennom for å komme til bakken kalles en downspout. Selv om du kan installere nedløpsrør rett ned, noen huseiere liker å justere retningen på downspout å holde den i flukt med den siden av huset. Du kan også være lurt å justere retningen på downspout for å vinkle bunnen lenger bort fra bunnen av huset ditt, hvis du har problemer med stående vann.

Bruksanvisning


•  Skru din nåværende downspout, hvis den er koblet til din takrenne. Hvis din downspout har pop klinke forbindelser bare bore et hull gjennom midten av dem for å fjerne dem.

•  Mål avstanden fra åpningen i rennesteinen til det punktet der du vil at den første endringen i retning å skje. Legg en 1/2 inches til måle å ta hensyn til overlapping i downspout stykker.

•  Skjær et stykke downspout lik måling. Bruker du krympverktøy å krympe bunnen av denne downspout stykker tre ganger langs hver av langsidene og to ganger langs hver av kortsidene.

•  Fest dette stykket til downspout stikkontakt som er montert i hull i rennesteinen. Fest downspout med to 1/2-tommers plateskruene.

•  Crimp den nederste enden av en downspout albue og fest den til den installerte stykke ved hjelp av to plateskruene.

•  Hold den andre albuen på plass der du vil den skal gå og måle avstanden mellom denne albuen og den første. Tilsett 3 inches til denne målingen og skjære et stykke av downspout lik denne lengden. Krympe den nedre ende, som vil passe inn i den andre albue. Koble dette stykket til den første albuen, og deretter koble den andre albuen til dette stykket, hver gang med to skruer.

•  Fortsett på denne måten for hver endring i retningen du trenger downspout å gjøre. Når du kommer til helt nederst, installere en downspout sko, som vil lede vannet bort fra bunnen av downspout.

•  Installer en downspout U-formet brakett ca to meter over enden av downspout. Du må skru disse beslagene til hva overflaten downspout hviler mot. Dersom det hviler mot murstein eller stein, vil du trenger å bore et pilothull med en hammer drill, og deretter installere en skrue anker.