Hovudside

Slik installerer en Gate på en Doorstep

by Walther

Slik installerer en Gate på en Doorstep

Legge til en port til din eiendom kan øke fortauskant appell av ditt hjem. Hvis du ønsker å installere en gate på dørstokken, velg en som går bra med huset og resten av landskaps, og gi deg selv god tid til å gjøre det riktig. En gate og sine stillinger må være solid nok til å stå opp under konstant bruk. Derfor investere i materialer av høy kvalitet, som hengsler og klinke maskinvare.

Bruksanvisning


•  Skjær to tre gate innlegg 3 meter lengre enn høyden de vil stå over bakkenivå. Plasser gate på bakken og sette ett innlegg på hver side mot gate. Sett tre mellomlegg mellom gate og innleggene på begge sider for å åpne opp en liten plass mellom dem. Dette er hvordan din gate skal henge. Spiker tre jevnt fordelt skrap tre slats fra post til post for å holde innlegg på riktig avstand under installasjonen.

•  Legg de tilkoblede innlegg på bakken med sin bunn ender på installasjonsstedet. Grave et hull ved foten av hvert innlegg 3 meter dyp og 12 inches i diameter. Sett 3 eller 4 inches av grus i bunnen av hvert hull.

•  Still de tilkoblede innlegg i hullene. Bruk en carpenterâ € ™ s nivå for å sette dem nøyaktig vertikalt. Kjøre en stake i bakken på hver side av innleggene. Nail innleggene til innsatsen på hver side med 2-av-fire styrene for å holde dem på plass. Sjekk igjen at de er vertikale.

•  Bland sement med to deler sand og tre deler fin grus i en plastbøtte med en spade i henhold til etiketten retninger. Legg små mengder vann og bland godt med en spade etter hvert tillegg. Ikke legg for mye vann. Konsistensen skal være veldig tykk, men ikke tørr eller tykk. Det bør helle men ikke løpe.

Hell betong rundt hvert innlegg i hullet opp til bakkenivå. Punch inn i plasstøpt betong med en liten pinne for å slippe eventuelle luftbobler. Sjekk igjen at innleggene er vertikale og vrikke dem på plass om nødvendig.

•  Mound opp litt mer konkret rundt innlegget baser med en sparkel når betongen i hullet er nesten tørr. På skrå overflaten av dette laget fra innleggene nedover til bakken så regnvann ikke vil pool rundt innleggene. La betongen tørke. Når betongen er helt tørr, fjerne avstands lamellene, oppkvikkende boards og staver.

•  Plasser en rustfritt stål eller messing hengsel til baksiden av din gate på hver horisontale spenne bord. Den runde, snu en del av hengslene skal henge på siden av porten. Hvis hengslene har en lengre del, bør den lenger en del fester til gate. Marker skruehullene, fjerne hengslene og bore pilothull på merkene. Erstatte hengslene og skru dem på plass med galvaniserte skruer.

•  Plasser gate på tre blokker mellom stolpene på høyden du vil at porten. Sjekk at det er nivået. Markere hengslene steder på innlegg. Bore pilothull og skru hengslene til stolpene med galvaniserte skruer. Fjern de tre blokkene.

•  Plasser gate side av en gate låsen på den øvre horisontale spenne bord på porten. Marker skruehullene. Fjerne låsen del og bore pilothull. Erstatte låsen del og skru den til porten med galvaniserte skruer. Plasser etter side av låsen på tilstøtende innlegget så delene matche. Marker skruehullene, drill pilothull, og skru den andre halvparten av låsen til innlegget.

Tips og advarsler


  • Det er lettere å male innlegg og gate før du henger den.