Hovudside

Slik holder flyr ut av huset ditt er søppeldunker

by Walther

Fluer kan være en plage, spesielt hvis de klarer å få inn i huset ditt. De kan virkelig bli et problem hvis de får tilgang til søppeldunker i ditt hjem. Hvis fluer bestemme din søppel kan ville gjøre en passende seng og frokost, kan du satse din søppel kan er der theyâ € ™ ll være å spise og avl. Ingen ønsker å dele sine hjem med disse bakterie-investert skapninger, så tiltak må iverksettes for å sikre at de aldri gjør sin vei inn i ditt hjem. Her er noen trinn du kan ta for å sikre at fluer dona € ™ t bli leietakere i din houseâ € ™ s søppeldunker.

Bruksanvisning


Slik holder flyr ut av huset ditt er søppeldunker


•  Gjør ditt beste for å holde fluer OutsideIâ € ™ ve hørt folk si forebygging er den beste kur. Jeg innser at dette utsagnet ble trolig gjort med henvisning til helse og velvære, men jeg føler at det kan brukes til andre ting også. I dette tilfellet ville det være å ha huset invadert av fluer. Dette er et problem thatâ € ™ s best behandles før det skjer. Pass på at fluer canâ € ™ t komme inn i huset ditt gjennom vinduer eller dører. Installere skjermer, og hvis du allerede har skjermer, sørg for at de ikke har noen hull i dem. Hvis du har skjermen dører, gjør at de passer ordentlig og lukke raskt. Fluer er rask, så du bør være i stand til å lukke døren før de flyr i. Også, dona € ™ t holde et lys på utsiden og over døren. Fluer vil samle rundt lyset og deretter komme gjennom døren når ita € ™ s åpnet.

•  Hold Kan CleanWhen det gjelder fluer, er din søppel kan tilsvarende en alt-du-kan-spise buffet. Fluer elsker frukt og grønnsaker, og vil fest og legge egg om kasserte frukt og grønnsaker. Hvis du tar din søppel ut av huset hver dag, vil det være noe for fluene å spise, så gjør det til en vane å ta søppel ut daglig. Ita € ™ s også en god idé å holde søppeldunker grundig vasket hele tiden og tett dekket.

•  Trap Flies Med Flypaper Hvis du ser at du canâ € ™ t synes å holde fluene ut av huset ditt, tenke på å bruke noen flypaper å fange og eliminere disse skadedyr. Fluene vil holde seg til flypaper og dø.

Tips og advarsler


  • Hold alle typer Flytraps, inkludert flypaper, utilgjengelig for barn og kjæledyr.