Hovudside

Hvordan drepe lukt i Home

by Walther

Hvordan drepe lukt i Home

Friske hele hjem med to allment tilgjengelig, rimelige produkter. Natron og aktivt kull absorbere og eliminere vanlige husholdning lukt. Disse produktene er trygge for bruk i alle områder av ditt hjem blant annet kjøleskap, oppvaskkum og søppel boksen. Aktivt kull er porøs kull som tiltrekker og feller lukt. Kjøpe aktivt kull på apotek, jernvareforretninger eller på nettet. Kjøp natron i baking midtgangen eller rengjørings delen av dagligvarebutikk. Både natron og aktivt kull til slutt slutte å absorbere lukt. På dette punktet, må du endre kull eller natron.

Bruksanvisning


Fjerne lukt


•  Dryss natron på tepper og møbeltrekk. Etter 15 minutter, støvsuge teppet eller møbeltrekk for å fjerne natron og lukt.

•  Hold garderobeskap luktfritt med aktivt kull poser. Skjær små firkanter av cheesecloth og fyll dem med biter av aktivt kull. Lukk klut med hyssing eller en vri slips for å gjøre en pose. Henge en i skapet. Du kan også bruke aktivt kull poser i alle rom i hjemmet ditt.

•  For å redusere søppel boksen lukt, hell 1/2 tomme til en tomme av natron i bunnen av søppel boksen før du legger ren pus kull. Baking soda er trygt å bruke rundt kjæledyr. Henge et aktivt kull pose i søppel boksen område for ekstra luktkontroll.

•  Plasser aktivt kull i en liten bolle eller grunne skuff i kjøleskapet eller fryseren for å fjerne lukt, eller åpne to esker med natron og plassere en i kjøleskapet og en i fryseren. Endre deodorizer hver tredje måned for å opprettholde friskhet. Rengjøre kjøleskapet med natron. Legg til to spiseskjeer natron til en liter varmt vann. Tørk av alle overflater av kjøleskapet og fryseren; skyll.

•  Når du kaster den brukte boks med natron fra kjøleskapet eller fryseren, hell natron ned kjøkkenet tappe å rense og fjerne lukt avløp og søppeltømming. Skrubbe kjøkkenvasken med natron. Natron vil ikke klø enten rustfritt stål eller emalje.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk kull grilling briketter for lukt fjerning. Trekull briketter er behandlet med kjemikalier og er utrygt å bruke i enkelte husholdning områder.