Hovudside

Hvordan kan mengden av bakterier som finnes på kjøkken Svamper og kluter reduseres?

by Walther

Hvordan kan mengden av bakterier som finnes på kjøkken Svamper og kluter reduseres?

Bakterier raser på våte flater. Ifølge MSNBC, kan mer enn 500.000 bakterier per kvadrattomme bli funnet i bare kjøkkenet vasken avløp, for ikke å nevne de bakterier som finnes på trykk håndtak, vask, benkeplater, svamper og kluter. Salmonella kan E. coli og andre sykdomsfremkallende bakterier som finnes rundt på kjøkkenet. Bakterier kan bli redusert, og i noen tilfeller midlertidig eliminert, med gode sanitære forhold av kjøkken svamper og kluter.

Anti-bakterielle Vaskemidler


Ved hjelp av anti-bakterielle oppvask vaskemiddel er et godt sted å begynne når du kjemper bakterier på svamper og kluter. Anti-bakterielle oppvask vaskemidler inneholder bakteriedrepende kjemikalier som dreper bakterier, men ikke virus. Vask retter med anti-bakterielle vaskemidler til å kutte ned på mengden av bakterier som din svamp eller oppvaskklut er utsatt. Etter oppvasken med en oppvaskklut, ikke la det i en klump på bunnen av vasken. Heng oppvaskklut eller rekvisitt svamp på en tørr overflate og la klut eller svamp til å lufttørke mellom bruker.

Blekemiddel


Bleach er et effektivt rensemiddel og dreper bakterier som finnes i svamper og kluter. Etter å ha brukt en svamp eller oppvaskklut, vaske den i vasken med en anti-bakteriell vaskemiddel og deretter suge den i blekemiddel. Legg 3/4 kopp blekemiddel til 1 liter av det varmeste vannet fra springen tilgjengelig. For å suge en liten svamp, tilsett 3 ss. blekemiddel til 1 liter vann varmt vann fra springen i en bolle, anbefaler Oregon State University Extension Service. La svamp eller klut for å forbli neddykket i 10 minutter. Fargede kluter kan bli misfarget, og svamper kan gå i oppløsning når de utsettes for bleke. Ikke bland blekemiddel med noe produkt som inneholder ammoniakk. En kjemisk reaksjon som danner giftige gasser vil resultere fra et blekemiddel-ammoniakkblandingen.

Desinfiserende


Kluter og svamper kan renses i oppvaskmaskinen eller i vaskemaskinen. Ifølge MSNBC, vil vaske en svamp på den øverste kurven i oppvaskmaskinen eliminere 99,9 prosent av bakteriene næret av svampen. Svamper kan også varmes i mikrobølgeovn på høy i ett minutt eller til damping. Kluter vare lenger enn svamper og har mer desinfiserende alternativer enn svamper fordi de dona € ™ t falle fra hverandre. Vask kluter i varmt vann som er 150 grader F. MSNBC foreslår å teste vaskemaskinen vann med et termometer som brukes for godteri. Når det er mulig, legger blekemiddel til belastningen av kluter. Tørre kluter i tørketrommel i minst 45 minutter for å ytterligere sterilisere klut.

Separasjon og erstatning


Hvert år, ifølge Fylkesmannen i Los Angeles Public Health Department, er 76 millioner mennesker syk av matbårne sykdommer. Redusere sjansene for kjøkken bakterier ved å utpeke kluter og svamper for enkelte jobber, som for eksempel en rød svamp for teller rengjøring og en blå svamp for oppvask. Dette reduserer krysskontaminering risiko for spredning av bakterier fra svamp til andre objekter. Du dona € ™ t ønsker å vaske ren oppvask med en svamp fuktet med fjærfe blod og saft. The Journal of Infection i utviklingsland rapporterer at bakterier multipliserer på oppvaskkluter igjen ved romtemperatur selv etter desinfisering kluten. Det anbefaler å bruke en pusseklut som er desinfisert for ikke lenger enn tre timer før desinfiserende i en vaskemaskin eller blekemiddel. Erstatte svamper hvis de viser tegn på forringelse eller ikke-blekemiddel-relaterte misfarging.