Hovudside

Hvordan Patch Metal Siding på en Mobile Home

by Walther

Metall ytterkledning på et mobilt hjem er faktisk laget av en tynn aluminium ytterkledning materiale. Aluminium Fasader er installert på den mobile hjem i form av plater. Flere ark av aluminium ytterkledning er overlappet og skrudd sammen for å gjøre opp hele Fasader av mobile hjem. Over tid, kan overdreven vind, regn og andre tilfeldige skader oppstår til aluminium ytterkledning ark. En av de beste metodene for å reparere en skadet stykke aluminium ytterkledning er å lappe det skadede området.

Bruksanvisning


•  Vurdere skadede delen av aluminium ytterkledning som må lappes. Skjær av overflødig Fasader som stikker ut med tinn klipp. Banke forsiktig på kantene av den skadede ytterkledning med en gummihammer til ytterkledning er rett, i forhold til de tilstøtende ytterkledning paneler.

•  Mål hele området av den skadede ytterkledning med et målebånd. Du vil være å skape en firkantet lapp så gjør man riktig side-målingen, en venstre-side-målingen, en toppmåling og en bunnmåling.

•  Legg seks inches til alle fire målinger. De ekstra seks inches tilsatt til hver måling av plasteret vil virke som en overlapping for nagler for å feste plasteret til den ikke-skadede området av ytterkledning. Bruk en penn og en notisblokk for å skrive ned de fire målingene med de ekstra seks inches lagt til alle fire sider av firkantet lapp.

•  Mål plasteret ut av stykke aluminium ytterkledning som vil bli brukt for å gjøre oppdateringen. Markere målinger med de seks inches lagt til hver måling. Bruk en blyant og en snekkere firkant for å trekke ut den firkantet lapp, når målingene er merket. Når firkantet lapp har blitt markert på stykke aluminium ytterkledning, bør du ha en firkant som er seks inches lenger på toppen, bunn og begge sider av plasteret.

•  Skjær firkantet aluminium ytterkledning lapp med tinn klipp. Når plasteret har blitt kuttet, trimme bort aluminiums grader på sidene av firkantet lapp. Hold firkantet lapp over det skadede området av ytterkledning. Sørg for å overlappe det skadede området med lappen seks inches på alle sider. Ved hjelp av blyant, tegner et omriss rundt firkantet lapp. Fjerne oppdateringen og du skal se en perfekt blyant trukket firkant over det skadede området.

•  Plasser plasteret i en skrustikke og klemme skrustikke ned rundt lappen. Bore pilothull øverst, nederst og på sidene av plasteret med en drill og en borekrone som er samme størrelse som popnagler. Posisjonere hvert pilothull om en tomme vekk fra hverandre. Løsne skrustikke og roter patch som nødvendig for å bore alle av pilothull.

•  Ta lappen ut av skrustikke og trykk den mot torget blyant markering rundt det skadede området av ytterkledning. Avslutte boring ut hver pilot hull i Fasader av mobile hjem. Skyv en pop nagle til hvert hjørne av plasteret for å holde plasteret på plass. Bruk pop nagle pistol til pop hjørne nagler i lappen og inn på sidesporet. Fullføre installasjonen av popnagler til de resterende pilothull. De popnagler vil trekke lappen tett mot Fasader av mobile hjem.

•  Tørk ned de fire kantene av lappen og forsiden av popnagler med en ren fille. Legg i en tube av klart silikon inn i fugepistol. Påfør en sjenerøs perle av silikon helt rundt hele lappen. Bruke fingrene om nødvendig for å spre silikon jevnt rundt kantene av lappen. Nøkkelen her er å sikre at kantene på hele oppdateringen har blitt siliconed slik at vann ikke kan komme bak lappen. Også silikon hodet av hver pop nagle grundig for å hindre vann fra å komme inn i hullet på forsiden av pop nagle.

Tips og advarsler


  • Du kan finne den samme type og farge på aluminium ytterkledning som er på mobilen hjemme på de fleste mobile hjem deler butikker eller store jernvareforretninger. Sørg for å få samme type og farge av aluminium ytterkledning slik at det vil matche aluminium ytterkledning som allerede er på mobilen din hjemme. Hvis ikke, kan det hende du må male lappen til samme farge som den mobile hjem aluminium ytterkledning.
  • De popnagler vil sikre lappen til aluminium ytterkledning på mobilen hjemme mens silikon vil forsegle lappen og fungere som en beskyttende barriere mot utsiden elementer.
  • Bruk vernehansker når du skjærer den aluminium ytterkledning med tinn klipp for å unngå å kutte hendene.
  • Bruk vernebriller ved boring av pilothull i lappen for å hindre at metallspon fra å komme inn i øynene.