Hovudside

Hvordan Reparer Snøring på en Hunter Douglas Duette

by Walther

Hvordan Reparer Snøring på en Hunter Douglas Duette

Persienner holde rom fra varme opp ved sterkt sollys mens dekorere vinduene. Dessverre kan snor bryte enkelt og enten hindre skyggen fra å justere eller forårsake lamellene for å falle ut av linjen. Hunter Douglas Duette nyanser tilby en snor reparasjonssett for kjøp som kommer med forsyninger og informasjon. For et rimeligere alternativ, kan du reparere snøring på din skygge selv, ved hjelp av noen få grunnleggende forsyninger.

Bruksanvisning


•  Legg skyggen på en flat overflate foran deg. På høyre side på toppen er et plaststykke som kalles en snorlåsen. Fjern snorlåsen ved å ta godt trekke den rett ut fra skyggen. Deretter fjerner plastbiten fra begge sider av bunnen av skyggen, ved slipping en liten flat skrutrekker mellom dem og skyggen og spratt dem av.

•  Ta skinnene. Lysbilde av metallstykker fra toppen og bunnen av skyggen. Skyv skygge sammen fra toppen og bunnen for å skjule det helt.

•  feed en 4-tommers stykke wire fra bunnen til toppen av skyggen gjennom hullet til høyre. Forlater ledningen i hullet, bøy 1/2 tommers av det over på toppen, og streng ledningen gjennom løkken. Bruk en tykk ledning som matcher fargen på persiennene. Trekk ledningen tilbake ut gjennom bunnen av hullet, slik at ledningen trekkes gjennom. Knute på snoren på den nedre ende av avskjermingen ved å danne en sløyfe med ledningen, og deretter trekke i enden gjennom løkken. Slapp nok ledning for to ganger lengden på skyggen på toppen, og deretter kuttet. Gjenta prosessen på venstre hullet av skyggen.

•  Trekk overflødig ledning øverst til høyre, slik at den er stram mot toppen av skyggen. Sett på skinnen på toppen ved å skyve den på venstre side over til høyre. Mate den overskytende ledningen gjennom hullet i snorlåsen, og skyv den inn i sporet med en flat skrutrekker. Skyv snorlåsen på høyre side av toppen av skyggen, og trekk ledningen stram.

•  Skyv bunnskinnen på bunnen av skyggen, og skyv plast stykker tilbake på hver side til de klikker på plass.

•  Trekk ledningene å senke skyggen helt, og trimme dem til ønsket lengde. Knute for å holde dem sammen. Hold en lighter til slutten av ledninger for å smelte dem så de vil ikke gå av.