Hovudside

Husholdningenes Tips for å tiltrekke Deer

by Walther

Husholdningenes Tips for å tiltrekke Deer

Enten du har en stor eiendom, eller en standard størrelse bakgård, er det greit å tiltrekke hjort. Når det er sagt, er det viktig at du vet hva du gjør når tiltrekke hjort til ditt hjem fordi ikke bare kan reinen være ødeleggende, men de kan også ta med andre typer dyr med dem. Å vite hvordan du skal tiltrekke hjort til eiendommen vil ivareta sikkerheten for både deg og hjort.

Hjort Mat


De riktige planter for fôring vil tiltrekke hjort på eiendommen din. Hjort spiser de voksende tips av trær og busker, gress, kløver og andre typer løvverk. Når tilgjengelig for dem de liker også mutter, eikenøtter, sopp, lav, avlinger, frukt og grønnsaker. Planting eller fremme veksten av ting som tiltrekker alle typer hjort som hvete, er nyttig i å tiltrekke hjort hvetegress, lav, havre, sopp, løvetann, alfalfa, og kløver. Likeledes er det lurt å finne ut hva slags hjort du har lokalt og lære sine unike kosttilskudd preferanser.

Hjort Shelter


Hjort er tiltrukket av steder der de har tilstrekkelig dekning for husly og beskyttelse. Disse bruker trær og tette busker å hvile og skjule. Å tiltrekke hjort til ditt hjem sørg for at du har rikelig med trær og busker som er attraktive for hjort. Ifølge Washington Department of Fish and Wildlife hjort foretrekker dekning i områder nær åpninger, slik at de kan mate, men likevel lett rømme eller ta dekning hvis nødvendig.

Kontroll Dogs


Ikke la hundene løpe fritt på din eiendom. Hunder kan skremme hjort og føre dem til å flykte plutselig, noe som kan føre til skade. Behovet for å løpe fra løse hunder kan også forårsake hjort på eiendommen til å bli trøtt eller svak. Hvis du har en hund holde sin plass atskilt fra din hjort habitat og sørge for at folk som besøker deg med sin hund er klar over at du ikke vil tolerere deres hund løper løs eller trakasserende dyrelivet på din eiendom.

Gjerde rømningsveier


Hvis du gjerde din eiendom må du gi for rømningsveier for hjort som du tiltrekker. Du kan gjøre dette ved å bare bruke gjerdet som er n mer enn fire meter i høyden, slik at hjort kan trygt fjerne gjerdet når hoppe det. Hvis du har høyere gjerde forlate en 17 tommers klaring på gjerdet bunnen slik at hjort kan gå under når du forsøker å flykte.