Hovudside

Hjelp for en Mini Cactus som er døende

by Walther

Hjelp for en Mini Cactus som er døende

En mini kaktus kalles også en mini pet kaktus. Det er en levende kaktus som vokser i en forseglet plast kuppel vanligvis festet til en nøkkelring. Tanken er at du kan ta anlegget hvor som helst med deg, og det er behov for noe annet enn sol å overleve. Hvis mini kaktus inni kuppelen er sviktende, er det sannsynligvis en god idé å bryte kuppelen og få anlegget ut. Det kunne ha vært utsatt for for mye sol eller varme, kulde eller var syk da den ble satt inni.

Den Siste Gizmo


Mini pet kaktus er en gave og nyhet element. De lave omsorgsbehov av kaktus er sannsynlig hvorfor inneholdt anlegget ble utviklet. Det er et næringsstoff løsning inne i kuppelen og anlegget gjenvinner sin fuktighet akkurat som et terrarium. Annet enn at planten trenger ingenting, men solen som du oppgir som du tote din "kjæledyr" rundt med deg. Kaktus arter som brukes er et felles utvalg og har de samme kravene som noen kaktus.

Repot


Cactus vokse i sandete jord med lav fruktbarhet og fuktighet. Den innestengte planten vokser i et flytende medium som kan levere for mye fuktighet i en tørke-tolerant plante. Sprekk casing og fjerne kaktus. La det tørke på telleren for noen dager til en uke, og deretter sette det inn i en enda blanding av torv og sand. Ikke vann anlegget for de første tre til fire uker som det acclimates til sitt nye miljø.

Gjødsle


Produktet heter det at løsningen på innsiden av kuppelen har alle de næringsstoffene kaktus behov; men som kaktusen intakes næringsstoffer, blir løsningen mindre over tid. Dette etterlater planten i en fruktbarhets lav medium og kan bidra til tap av styrke eller sykdom. Når anlegget er fjernet og re-potted, bruke en halv fortynning av kaktus eller saftige gjødsel på sitt første vanning og deretter annenhver uke i vekstsesongen.

Sol


Tenk på det. Du ofte brette din nøkkelring i lommen eller det er i huset på en krok ved døren. Det kan ligge i dypet av vesken eller bli kastet i useriøs skuffen. Ingen av disse stedene gir tilstrekkelig lys for en kaktus. Kaktus er høy-lys plantearter og trenger minst seks til åtte timer med sol per dag. De trives i enda høyere nivåer. Ganske enkelt å plassere anlegget i en solrik beliggenhet kan berge anlegget. Det bør også holdes der temperaturen er minst 65 grader Fahrenheit.