Hvordan eliminere røyk lukt fra brent mat


Hvordan eliminere røyk lukt fra brent mat

Hvis koketider ble oversett, ikke bare maten kan få en ny svertet utseende, men du kan ha en tykk sky av røyk dvelende i ditt hjem. Røyken fyller raskt ditt hjem med en ubehagelig lukt som gjennomsyrer alle rom, som dekker opp dine gode intensjoner med blatant bevis på overcooking. Å fjerne røyk lukt fra brent mat er en enkel ork. Deretter, når selskapet kommer til middag, kan du fortelle dem maten er ment å se på den måten.

Bruksanvisning


•  Åpne opp dører og vinduer for å skape en luftstrøm gjennom hjemmet. Plassere en vifte foran døren eller åpent vindu vendt ut for å hjelpe tvinge røyk lukt ut.

•  Line en stekeplate med aluminiumsfolie og dryss kanel og sukker over det. Legg en skje med smør og legg den i ovnen på 200 grader. Huset vil lukte som om du bare bakt noe søtt, snarere enn noe brent.

•  Slice en sitron i små båter og legg dem i en gryte med vann. Plasser potten på komfyren og skru varmen på høy. Tillate sitronene og vann til å koke i 15 minutter for å bidra til å eliminere lukt.

•  Slice en løk og legg bitene i en bolle med vann. La bollen sitter ut over natten for å hjelpe absorbere dvelende lukt i luften.

•  Sug bomullsdotter i vanilje ekstrakt og sette dem på retter å plassere rundt hjemmet ditt. La dem over natten for å bidra til å gi huset en søt ny duft.

Tips og advarsler


  • De fleste luftfriskere bare dekke opp lukt, men det er noen, slik som Oust, som, med god ventilasjon, vil eliminere den.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler