Hovudside

Hvordan konvertere fra en Fluorescent ligaen til tradisjonell

by Walther

Hvordan konvertere fra en Fluorescent ligaen til tradisjonell

Endre en armatur er en vanlig gjør-det-selv hus prosjekt. Dette kan forbedre estetisk appell og dekorere stil i hjemmet. Lysrør og tradisjonelle inventar kan byttes mot hverandre fordi de vanligvis har de samme elektriske behov. Dette er levert av en 14/2 gauge med en bakken som leverer 15 ampere 110 volt. Når du arbeider rundt elektrisitet, er det viktig å slå av strømmen på hjemmedistribusjonspanel for å unngå støt.

Bruksanvisning


•  Slå av strømmen til kretsen du arbeider på i hjemmet distribusjonspanel. Bekreft strømmen er slått av ved å berøre en kontaktfri spenningsdetektor til trådens isolasjon. Dobbeltsjekk at strømmen er slått av ved å prøve å aktivere lyset.

•  Fjern dekselet fra fluorescerende side av ligaen ved å trekke den av med hendene. Fjern skruene som fester den til veggen med en skrutrekker.

•  Trekk fluorescerende lys av veggen, utsette sine ledningstilkoblinger. Fjern twist-on wire-kontakt fester de svarte og hvite ledningene.

•  Vri den sorte ledningen fra den nye ligaen til strømledningen i den elektriske boksen med tang. Installere en vri-på wire-kontakten på toppen.

•  Vri den hvite ledningen fra den nye ligaen til den hvite ledningen i den elektriske boksen med tang. Installere en vri-på wire-kontakten på toppen.

•  Hold ligaen opp til den elektriske boksen og fest den med to skruer gjennom monteringshullene og inn den elektriske boksen.