Hovudside

Hvordan Resurface Betong Gangveier

by Walther

Når en konkret gangvei begynner å falle i forfall, opplever cracking, chipping eller utvikle en spalled overflate hvor det er en oppdatering av avskallinger materiale til stede, må du kanskje gjenoppstår gangveien. Resurfacing kan gjenopprette nytten av gangvei, utvide sitt liv uten å kreve komplett betong erstatning. Ved hjelp av en polymerbasert sement resurfacer som et overlegg, kan du plassere en ny overflate på eksisterende gangvei som er like sterk som den gamle. Du kan fullføre den faktiske resurfacing prosessen i span av en enkelt ettermiddag, og med tørking og tetting tid, kan den nye overflaten være tilgjengelig for bruk bare 48 timer etter at overlegg søknad.

Bruksanvisning


•  Rengjør overflaten av gangveien med vaskemaskinen makt for å fjerne skitt eller rusk fra overflaten. Tømme ut eventuelle sprekker i gangvei med vannet. Vent til gangvei tørke før du fortsetter.

•  reparere skader på gangveien før resurfacing. Fylle eventuelle sprekker i betong med betong reparasjon caulk at caulk å lett overfylle sprekker. Skrap vekk overflødig fugemasse med kanten av en sparkel. Bland en liten gruppe med quick-innstillingen mørtel i en bøtte i henhold til produsentens anvisninger, og fylle eventuelle små hull i gangveien med stoffet. Utjevne mørtelen ut på overflaten av gangveien med en stålsparkel. Tillate reparasjoner for å stille over natten.

•  Legg en stripe med maskeringstape over alle ekspansjonsfuger mellom betongplater. Skjær kantene av båndet med en kniv, slik at båndet ikke overlapper kantene av platene.

•  Bland betongen overlegg i en stor bøtte med elektrisk drill med et hullbor bit vedlegg.

•  Hell betong over gangveien og bruke den flate av sparkelen å spre det jevnt over gangveien overflaten til en dybde på ca ¼-tommers. Trykk hardt på overlegget, slik at det fyller alle små innrykk i gangveien. Ikke spre legget over maskerte områder.

•  Trekk en medium-bust kost over overflaten av overlegget mens det fortsatt er vått for å legge til en non-slip tekstur til materialet.

•  Fjern maskeringstape for å eksponere de ekspansjonsfuger mellom de enkelte plater, og la overlegg herdes i 24 timer. Sprøyte et lag av betong tetningsmasse over overflaten for å beskytte den mot vær og vind og vent i ytterligere 24 timer for bruk.