Hovudside

Mine River Birch bladene er å snu Gul

by Walther

Voksende trær hjemme krever gartner kontinuerlig overvåke trærne for eventuelle tegn på at treet kan gå inn i en nedadgående helsetilstand. Blant de vanligste av disse skiltene er blad gulnet, som noen ganger kan være normal, men kan også noen ganger være en indikasjon på et helseproblem på treet. River bjørketrær, for eksempel, ofte lider av blad gulning, og med noen nøye overveielse, kan du diagnostisere problemet.

Bjørk leafminer


Bjørk leafminer er en av de mest vanlige skadeinsekter av elva bjørk. De tidligste symptomene på en bjørk leafminer infestation inkluderer blader snu gul og brun fra leafminer fôring skade. Leafminer skaden er sjelden alvorlig nok til å forårsake helseproblemer for bjørk, men det kan la treet mer utsatt for angrep fra bjørk borer, en annen vanlig elv bjørk pest som er lett stand til å drepe treet.

Bjørk Leaf Blight


En annen mulig diagnose for blad gulning på river bjørk er bjørk blad sykdom på planter, en sopp sykdom som vanligvis infiserer elve bjørkene. Later infisert med bjørk blad sykdom på planter først blir gule og til slutt defoliate. Den beste måten å bekrefte denne diagnosen er å fjerne og ødelegge redusert krone blader og beskjære treet for å gi bedre luftsirkulasjon. Dette vil hindre sporer fra sopp sykdom agenten sprer seg til andre deler av treet og din elv bjørk bør gå tilbake til normal helse i rett tid.

Kjemiske grunnforurensning


En annen mindre sannsynlig mulighet er at jorda der elva bjørk vokser har blitt forurenset med en steriliserings eller forebyggende systemisk plantevernmidler og forurensning forårsaker skadelige effekter på river bjørk. Gule blader vil bli brun og defoliate, kan hele grener dø og andre planter som vokser i nærheten i samme forurenset jord vil vise lignende symptomer. Hvis disse symptomene fortsette over påfølgende vekstsesong, kan treet må være plantet i annen jord.

Kulturelle og miljømessige faktorer


En annen vanlig årsak til blad gulning er enkle kulturelle og miljømessige faktorer, hvorav det er mange. Unseasonably høy varme, en nedgang i jordas fruktbarhet, mangel på nedbør, over-vanning, overgjødsling, plante treet for dypt i jorden eller mangel på tilstrekkelige voksende næringsstoffer kan alle forårsake blad gulning. Gitt det store utvalget av mulige årsaker, er det vanskelig å bekrefte en diagnose. Bare justere kulturelle ledelsesmetoder og se om elva bjørk tilbake til normal helse. Hvis den ikke gjør det, kan du sende et blad prøve til et lokalt universitet forlengelse kontor og få dem diagnostisere problemet for deg.