Hovudside

Hvordan lage toppen av en Wood Post nivå

by Walther

Du kan bruke grunnleggende konstruksjon ferdigheter til nivå toppen av et innlegg som ble satt i bakken litt ut av lodd eller å rette en ny en som ikke er helt firkantet. Starter med en jevn overflate vil sikre at det du feste til toppen av innlegget vil stille opp og passe på riktig måte.

Bruksanvisning


•  Ta på hansker og vernebriller. Bruk målebånd for å finne avstanden fra bakken nederst av innlegget til det høyeste punktet du trenger på innlegg etter at det er satt i bakken. Merk den med blyanten. Plasser siden av nivået på innlegget øverste kant på det markerte punktet, og sentrere boble. Tegne en rett linje med blyant på tvers av kanten av nivået på den side av stolpen.

•  Plasser plassen på tilstøtende ansikt av innlegget, og justere den horisontale beinet selv med den tegnede linjen og den vertikale ben selv med kanten av innlegget. Tegn en rett linje med blyant langs den horisontale etappe av plassen på den side av stolpen. Gjenta denne prosedyren for å trekke en rett linje hele veien rundt innlegget. Sørg for at alle linjene henger jevnt.

•  Bruk sirkulær eller håndsag, kutt innlegg på de linjene du har tegnet. Sjekk toppen av innlegget med torget for å være sikker på at det er vinkelrett på alle fire sider. Gjenta merking og trim toppen hvis det ikke ble kuttet og holdent.

•  Plasser den nye post på sagkrakker eller arbeidsbord. Bestem det høyeste punktet fra bakken du må ha tilgang på innlegget. Legg 2 meter av lengden på denne målingen for å tillate å sette innlegget i bakken sikkert. Ved hjelp av målebånd, markere den ene siden av innlegget i riktig lengde.

•  Bruk merking prosedyren i trinn 2 for å trekke en rett linje rundt innlegget. Hold stillingen godt ned og skjær den på den markerte linjen. Sjekk alle fire sider på toppen med torget. Merke det igjen og trim hvis det ikke er firkantet.

Tips og advarsler


  • Måle og merke de høyeste punktene i slutt innleggene hvis du vil nivået toppen av en linje av innleggene satt i bakken. Strekke en krittstrek tett fra den ene enden innlegget til den andre enden innlegget etter merke dem først. Smekk krittstrek for å markere den ene siden av alle de andre innleggene. Bruk fremgangsmåten i trinn 2 og 3 for å utjevne topper av alle innleggene.
  • Bruk alltid øye og hånd beskyttelse når du arbeider med elektroverktøy. Vær oppmerksom på balanse når du holder opp en elektrisk sag for å kutte en post set i bakken. Bruk håndsag hvis du føler noen ustøhet eller unødig belastning.