Hovudside

Urter som kvitte seg med Candida

by Walther

Urter som kvitte seg med Candida

Candida er en gjærinfeksjon forårsaket av Candida albicans sopp, som normalt finnes i kroppen, men opplever overvekst under visse forhold. Soppen kan infisere munnen vev, vaginal vev, nese, hud, mage og urinveis. Symptomer inkluderer hvite flekker i munnen eller sprekker ved munnviken, utslett i bretter i kroppen eller vaginal kløe og utflod. Visse urter har blitt brukt til å behandle candida i hundrevis av år.

Hvitløk


Hvitløk har naturlige anti-sopp egenskaper som kan brukes til å bekjempe Candida albicans overvekst. Spise ett fedd per dag, eller ta 600-900 mg kapsler muntlig per dag, råder Natural News. Når Candida symptomene er under kontroll, redusere dosen til 200 til 400 milligram per dag. Hvitløk kapsler kan finnes på din lokale stoffet butikken eller helsekost butikk.

Tea Tree Oil


Tea tree olje, som kommer fra Melaleuca treet, er en aktuell urte behandling som kan brukes til å redusere candida overvekst. En studie på American Society for Microbiology nettsted viser at tea tree olje endrer cellestrukturen av Candida albicans, bidrar til å kontrollere sin vekst.

Black Walnut


Svart valnøtt ekstrakt har vært brukt i asiatiske siden antikken for å kurere plager. Tannin, Juglone og juglandin er forbindelsene i svart valnøtt skrog ekstrakt som antas å ha anti-sopp, anti-virus og anti-bakterielle effekter, ifølge Diagnose Me nettside. Kapsler med ekstrakt av svart valnøtt skrog, da tatt to til tre ganger i uken, kan være nyttig i herding candida overvekst, ifølge nettstedet.

Pau d'Arco


Pau d'arco er en urt laget en Amazon treets bark som tradisjonelt brukes til å behandle mange plager. University of Maryland Medical Center hjemmeside anbefaler å drikke 3-6 kopper te brygget fra 2 ss. pau d'arco kokt i 1 liter vann for å bidra til å kontrollere candida overvekst. Du kan også kjøle ned te og bruke som en vaginal douche.

Goldenseal


Goldenseal er et medlem av familien smør og den aktive ingrediensen er berberin, en forbindelse som hemmer veksten av organismer som sopp. Bruk av goldenseal ekstrakt kan redusere symptomene umiddelbart og redusere overvekst i løpet av få dager. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan den flytende ekstrakt brukes topically til det berørte området eller fortynnes og brukes som en munn skyll. Goldenseal ekstrakt kan finnes på din lokale helsekost butikk.