Hovudside

DIY: Hvordan holde dører fra slamming Shut

by Walther

DIY: Hvordan holde dører fra slamming Shut

En slamming døren utgjør en sikkerhetsrisiko for mennesker og kjæledyr i hjemmet. Dører smelle igjen lukket for en rekke årsaker. Døren kan være tung, forårsaker den til å smelle høyt som det svinger stengt. Andre dører er festet til dørlukkere; en arm og felles vedlegg som bestemmer hastigheten på døren som det slår. Imidlertid kan innstillingen være av, forårsaker døren å smelle. Andre dører vil kontinuerlig svinge lukket på grunn av det faktum at døren eller dørkarmen er ikke i vater. Hold dører i ditt hjem fra pendling stengt med en av disse enkle reparasjoner. Fikse en slamming døren vil redusere støy og forebygge skader.

Bruksanvisning


Reduser støy


•  Mål innsiden av dørkarmen. Kjøpe lim skumgummi tetningslister basert på lengden og bredden på dørkarmen.

•  Rengjør innsiden av dørkarmen med en klut, varmt vann og oppvaskmiddel for å fjerne støv eller dystre på dørkarmen som vil forstyrre limet på stripping.

•  Skrell bort papiret og fest stripping til innsiden av dørkarmen. Trykk limsiden mot rammen. Stripping vil gi pute for døren som det slår. Dette vil hindre porten i slamming høylytt.

Juster Door Closer


•  Kontroller om døren er festet til en dør nærmere. En dør nærmere er en leddet arm vedlegg som vil bli festet til døren og dørkarmen på enten utsiden eller innsiden av døren. Hvis døren er regulert av et nærmere, men det fortsatt smeller, må du justere den nærmere.

•  Bruk en skrutrekker for å justere Doora € ™ s fjærspenningen. Slå fjærspenningen skruen på toppen av døren nærmere lange, tynne sylinder. Drei skruen med klokken for en hel rotasjon.

•  Test døren. Hvis døren fortsatt låsing for fort, skru skruen igjen. Fortsett å teste døren og justere skruen til døren lukkes og låses på plass på ønsket hastighet.

Endre Doors


•  Bruk et nivå for å finne ut om døren og dørkarmen er nivå. Hvis enten er slått av, vil ikke døren være åpen, og døren vil kontinuerlig smelle igjen lukket.

•  Kjøp en kick-down dørstopper til rekvisitt døra. Bruk en drill og skruer for å installere døren stopp på nedre utenfor hjørnet av døren på den siden hvor døren låsene.

•  Flytt arm av døren stopp i en nedadgående posisjon når du ønsker å rekvisitt døra. Når du vil døren å stenge, flytte armen av døren stoppe oppover. Dørstopp vil ha en gummihette på slutten som vil holde døren fra slamming stengt når holdeplassen ligger i den nedadgående posisjon.

Tips og advarsler


  • Vurdere å installere en dør nærmere hvis døren ikke allerede har ett eller hvis døren er spesielt tung. Dørlukkere vanligvis kommer med hardware og instruksjoner for installasjon.
  • Puten av skumgummi tetningslister vil begynne å slites ut over tid, spesielt hvis døren blir brukt ofte. Hvis døren begynner å bli høyt igjen ved lukking, erstatte stripping.