Riktig måte å beskjære Filialer av en Redbud treet


Boligeiere bruker ofte Redbud trær i plener og hager for pryd. De har iøynefallende blomster om våren, som kan være magenta, hvite eller lilla og grønt løvverk i sommer. De er ganske små trær, vanligvis vokser ikke høyere enn 30 meter med grener som strekker seg ut 25 meter, noe som gjør dem spesielt populære. Å vite hvordan du skal beskjære et redbud vil sørge for at de holder seg attraktive og sunn hele året.

Grunnleggende Beskjæring


Gartnere beskjære Redbud trær for å sikre en tiltalende form og sterk struktur. Vurdere treets form før du begynner beskjæring. Bruk dette som utgangspunkt, og pass på å følge sin naturlige veksttendenser. Klipp av noen små greiner som vokser innover og greiner som gnisser mot hverandre. Pass på å ikke ta av for mange store greiner. Det er også viktig å ikke fjerne mer enn 25 prosent av toppen. Gjør det ene av disse tingene kan føre til at treet for å gå inn i sjokk og dø. Hvis du trenger å fjerne en betydelig mengde strukturelt viktige grener, sørg for å gjøre det i løpet av flere måneder. Dette vil også holde treet fra å gå inn i sjokk.

Skadede Grener


Det er viktig å fjerne skadde og syke greiner og lemmer fra redbud treet. Dette er kanskje den mest avgjørende aspektet ved beskjæring disse trærne. Fjern eventuelle brune grener eller lemmer, så vel som de som vises berørt av insekter. Tre-kjedelig insekter påvirker eldre trær og årsaken sap å sive ut fra hull i barken. Leaf-fôring insekter som treehoppers, leafrollers, snutebiller, catepillars og leafhoppers er også et problem. Cankers er den mest alvorlige problemet møtt av Redbuds. Cankers er sopp som angriper en treets trunk og store lemmer. Denne sopp vises oftest på trær under stress, med åpne sår. I de tilfeller av både sopp og insekter, beskjæring av åpenbart døde og syke lemmer kan hjelpe opprettholde generelle treet helse.

Seasonal Beskjæring og pleie


Ulike tider av året samtale for ulike typer beskjæring. Beskjære ut døde og syke greiner og kvister på senvinteren og sjekk roten krage, noe som gjør at den omkringliggende jord og mulch er i god form. Om våren, inspisere redbud treet for både kjedelige og blad-fôring insekter, samt sopp. Behandles som trengs. Hvis treet synes usunn på tross av mangel på insekter og sopp, teste jordas pH og næringsinnhold. Om strukturelle problemer er til stede, sørg for å beskjære for å rette dem deretter, like etter blomstring skjer. I høst, gjødsle og inspisere roten krage, vanning, jord og mulch.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler