Hovudside

Workbench pegboard Ideer

by Walther

Workbench pegboard Ideer

Slå det rotete området rundt garasjen arbeidsbenk i en ryddig og velorganisert arbeidsplass med pegboard. Fabrikk-punched styrene gjør dette til et prosjekt som vil gjøre arbeidet ditt område enklere å bruke og tryggere på samme tid. Pegboard paneler er tilgjengelig hos din lokale sagbruket eller hjemme forbedring sentrum.

Pegboard Panels


Velg blant uferdige pegboard produkter, eller fra en rekke ferdige produkter klar til å installere. Pegboard av herdet fiberboard er tilgjengelig i en naturlig brun eller malt hvit finish. Stålplater i lyse emalje farger gjør en attraktiv arbeidsområdet.

Hengende Panels


Montere panelene med riktig maskinvare. Bruk Molly bolter å henge panelene på gipsplater eller tre backing. Skru platene til veggen hvis du er i stand til å finne veggen stenderne. Bruk avstands enheter for å gi klaring bak paneler for inventar. Pass på å bruke nok festan.

Tilpasse det


Gruppe verktøy av samme type sammen. Skrutrekkere, hammere, meisler, torg, kappe tang, skiftenøkler og bore sett gjør gode grupper. Gjør din arbeidsbenk pegboard "høyrehendt" eller "venstrehendt." Posisjons verktøyene du bruker oftest nær den hånden du bruker til å håndtere hvert verktøy.

Odds og slutter


Plasser verktøy på ett panel eller panelområdet. Ordne de tingene du bruker for å gjøre reparasjoner i et eget område eller på et eget panel. Dedikere et område for muttere, bolter, skruer og lignende gjenstander. Velg kamper med flasker for disse elementene eller med små kurver eller binger festet. Velge armaturer med enkeltutstikkerne for elementer som elektriske tape eller slange skiver. Hang lange gjenstander som sager og nivåer på ytterkantene av panelene.

Beredskap


Organisere krise verktøy og rekvisita med pegboard. Gi binger for ekstra batterier av størrelse. Butikk nøds lanterner, fløyter, hansker og spesielle klesplagg i binger eller kurver. Henge spesialverktøy for å slå av gass og vann i tydelig merkede steder. Male disse verktøyene lyse røde eller gule for umiddelbar anerkjennelse.

Garden Center


Etablere en annen pegboard område i nærheten av garasjeporten til bakgården. Henge raker, hoes, spader og kanter verktøy her, sammen med slanger og andre ting du bruker til å opprettholde din hage.

Sports Center


Skape et senter for familie sportsutstyr. Hang ski, støvler, staver, vannski og slep tau. Dette kan være på en åpen side av garasjen eller i en sportsbil kabinett med pegboard interiør. Sette fotballer, volley, baseballs og hansker i poser med snorer og henge dem på kroker. Lag en rack for flaggermus og staver av ulike slag.

Bakgård Game Center


Hold bakgård spill på en pegboard sentrum. Badminton sett, plen dart, ring kaste og andre plener spill kan være pent organisert her.